Belföld

Alaptörvényben rögzítette az Országgyűlés, hogy az anya nő, az apa férfi

Breakfast of family

Európában is egyedülálló módon védi Magyarország alaptörvénye a családokat és a gyerekeket. A ma elfogadott törvénymódosítás garantálja minden gyerek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyerek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést is.

Elfogadta az Országgyűlés a családvédelmi alaptörvény-módosítást. 134 képviselő szavazott igennel, 45 nemmel, 5-en pedig tartózkodtak. A módosítás értelmében Magyarország lesz az első ország az unióban, ahol

ALAPTÖRVÉNYI SZINTEN MONDJÁK KI, HOGY MI NEVEZHETŐ PONTOSAN CSALÁDNAK, ÉS BIZTOSÍTJÁK A GYEREKEK HÁBORÍTATLAN FEJLŐDÉSÉT.

Mindezek mellett biztosítva lesz a gyerekek egészséges családhoz való joga is.

Fellépés a genderlobbi ellen

Olyan világban élünk ugyanakkor, hogy még a legalapvetőbb dolgokat is érdemes tisztázni. Ezért kell most az Alaptörvényt módosítani, és rögzíteni, hogy az anya nő, az apa férfi. Idáig jutottunk. A Fidesz-KDNP mindig is kiállt amellett, hogy a családok és a gyermekek az elsők, ennek egyértelműsítése, az ő védelmük pedig megérdemli a legmagasabb szintű jogi garanciát 

– erről Hollik István beszélt korábban a Mandinernek. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint továbbá az is fontos, hogy garantálják a gyermekek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését.A tények és a valóság sosem zavarta a világszerte egyre erősebb genderlobbit.Megpróbálják elhomályosítani a család és a nemek határait. Hát mi most világossá tettük, mondta Hollik.

Talán evidenciaként hangzik, de olyan időket élünk, hogy nem árt ezt nyíltan, alaptörvényi szinten is kimondani és egyértelművé tenni, hogy mit jelent a házasság, mit jelent a család.

Ezt már az igazságügyi miniszter mondta. Varga Judit szerint a módosítás biztosítja minden gyerek számára Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelését, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

Origo



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Agrárminisztérium: folytatódik az öntözésfejlesztés támogatása

Szabó Viktor

Nagy Márton: fenntartható a magyar gazdaság 4 százalék körüli növekedése

Szabó Viktor

Makó fejlődik: Orbán Viktor adta át a termálfürdő új szárnyát

Szabó Viktor

A DK árnyékminiszterelnöke ellen tett büntető feljelentést Pölöskei Gáborné

Szabó Viktor

Életre kelnek a húsvéti hagyományok Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Varga Mihály: a magyar gazdaság jövőre ismét az uniós rangsor élmezőnyében lehet

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a magyar szabadság őrtüzeinek fénye ma is messzire látszik

Szabó Viktor

A köztársasági elnök kiírta a választások időpontját

Szabó Viktor

Németh Szilárd: februárban is a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és a földgázt Európában

Szabó Viktor