Belföld

Alaptörvényben rögzítette az Országgyűlés, hogy az anya nő, az apa férfi

Breakfast of family

Európában is egyedülálló módon védi Magyarország alaptörvénye a családokat és a gyerekeket. A ma elfogadott törvénymódosítás garantálja minden gyerek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyerek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést is.

Elfogadta az Országgyűlés a családvédelmi alaptörvény-módosítást. 134 képviselő szavazott igennel, 45 nemmel, 5-en pedig tartózkodtak. A módosítás értelmében Magyarország lesz az első ország az unióban, ahol

ALAPTÖRVÉNYI SZINTEN MONDJÁK KI, HOGY MI NEVEZHETŐ PONTOSAN CSALÁDNAK, ÉS BIZTOSÍTJÁK A GYEREKEK HÁBORÍTATLAN FEJLŐDÉSÉT.

Mindezek mellett biztosítva lesz a gyerekek egészséges családhoz való joga is.

Fellépés a genderlobbi ellen

Olyan világban élünk ugyanakkor, hogy még a legalapvetőbb dolgokat is érdemes tisztázni. Ezért kell most az Alaptörvényt módosítani, és rögzíteni, hogy az anya nő, az apa férfi. Idáig jutottunk. A Fidesz-KDNP mindig is kiállt amellett, hogy a családok és a gyermekek az elsők, ennek egyértelműsítése, az ő védelmük pedig megérdemli a legmagasabb szintű jogi garanciát 

– erről Hollik István beszélt korábban a Mandinernek. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint továbbá az is fontos, hogy garantálják a gyermekek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését.A tények és a valóság sosem zavarta a világszerte egyre erősebb genderlobbit.Megpróbálják elhomályosítani a család és a nemek határait. Hát mi most világossá tettük, mondta Hollik.

Talán evidenciaként hangzik, de olyan időket élünk, hogy nem árt ezt nyíltan, alaptörvényi szinten is kimondani és egyértelművé tenni, hogy mit jelent a házasság, mit jelent a család.

Ezt már az igazságügyi miniszter mondta. Varga Judit szerint a módosítás biztosítja minden gyerek számára Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelését, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

Origo

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Meghalt Sas József színészművész, rendező, színházigazgató

Endre Araczki

Érdemes mielőbb nyilatkozni az adókedvezményekről

cs3_admin

Megkezdődött a bolgár kamion műszaki mentése az M43-as autópályán, Szeged határában

cs3_admin

Megdőlt a téli hőmérsékleti szezonrekord

cs3_admin

A hermelin lett az év emlőse

cs3_admin

Hideg, téli idő lesz a hétvégén

cs3_admin

Vona Gábor a Jobbikról: „Örülök, hogy nem vagyok most köztetek, ez gyalázat”

cs3_admin

Az érettségi elhagyásának ötlete a felvételi rendszert is kaotikussá tenné

Endre Araczki

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább