Balástya

Befejeződtek az iparterület kialakítási munkálatai Balástyán

Az önkormányzat tulajdonában lévő külterületi ingatlanokon vízhálózat, szennyvízhálózat, elektromos hálózat és a belső bekötő utak kerültek kialakításra.

Sajtóközlemény:

“Iparterület kialakítása Balástya község külterületén” című és a TOP1.1.1-16-CS1-2017-00001 azonosító számú projekt kivitelezési munkálatai befejeződtek

Megvalósult az “Iparterület kialakítása Balástya község külterületén” című és a TOP1.1.1-16-CS1-2017-00001 azonosító számú projekt, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat 50 millió forint vissza nem térítendő támogatásával.
A beruházás műszaki átadás-átvétele november 30-án megtörtént.

A Balástya Községi Önkormányzat tulajdonában lévő, Balástya külterületén található 0224/68, 0224/67, 0224,69, 0229/49, 0229/72 helyrajzi számú ingatlanok infrastruktúrával való ellátása, a vízhálózat, a szennyvízhálózat, az elektromos hálózat és a belső bekötő utak kiépítése befejeződött.

A pályázat támogatásával kiépített infrastruktúrák által az iparterületek kedvező feltételekkel való bérlésére olyan működő vállalkozásoknak lesz lehetősége Balástyára települni, amelyek munkahelyeket teremtenek, és a helyi adó befizetéseikkel hozzájárulnak a település fenntartásának, működtetésének költségeihez.

Kivitelezők: SzínvonalÉpítés Kft., NKM Energia Zrt.

A projektről bővebb információt a www.balastya.hu/iparterulet oldalon olvashatnak.
A Csongrád megyébe/településünkre érkező TOP projektek tervezésében, előkészítésében és lebonyolításában közreműködő partnerünk volt a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és Hivatala.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Unió Strukturális és Beruházási Alapok támogatásával valósult meg.

További információ kérhető:

Péterné Bárkányi Tímea projektvezető
Telefon: 06 62/278-222/115
E-mail: telehaz@balastya.hu

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elkészült a balástyai köztemető kerítése

cs3_admin

Újabb térségi fejlesztések a Magyar Falu Programban

cs3_admin

Építik a bejáró utakat a balástyai iparterületen

cs3_admin

Birtokba vették a baksiak a felújított idősek klubját

cs3_admin

Sportos szomszédolás két keréken Balástya-Kömpöc között

cs3_admin

Befejező szakaszában van a pihenőerdő kialakítása Balástyán

tk_arpad

Keresztszentelő Balástyán

cs3_admin

Iparterület kialakítása kezdődött Balástya külterületén

cs3_admin

Fertőtlenítettek a balástyai intézményekben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább