Kistelek

Újranyitott a kisteleki hulladékudvar

Kötelező a maszkhasználat és egyszerre két jármű lehet a telep területén.

Mint arról korábban már többször beszámoltunk róla, az eredeti szolgáltató, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetési engedélyét a környezetvédelmi hatóság 2020. május 22-ei keltezésű határozatával visszavonta, a cég a szolgáltatást megszüntette. A hulladékudvar bezárásától kezdődően az üzemeltetéssel, újra-nyitással kapcsolatosan folyamatosan folytak az érintett önkormányzatok és a Dél-Alföldön működő hulladék-szolgáltatók között a tárgyalások, melyben Kistelek város vezetése aktívan részt vett. A tárgyalások eredményeként november 12.-től, csütörtöktől újra megnyitotta kapuit a lakosok előtt a kisteleki hulladékudvar az FBH-NP Nonprofit Kft. üzemeltetésében.

A nyitva tartási idő a korábban megszokottak szerint alakul: kedd, csütörtök, szombat: 8-16 óráig. A hulladékudvar igénybevételéhez, a hulladékok elhelyezéséhez a szolgáltatási területhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyát, a hulladékszállítási számlát és a befizetést igazoló bizonylatot a helyszínen be kell mutatni.

A belépéskor és a teljes bent tartózkodáskor kötelező a maszk szabályos használata, valamint egyszerre maximum két jármű tartózkodhat a telep területén. Mivel a konténerek betelhetnek, ezért érdemes a telepre indulás előtt egyeztetni a 30/5085135-ös telefonszámon – hívta fel a figyelmet  Krizsán Sándor, a hulladékudvar vezetője.

Forrás: kistelekjaras.hu, Kép: Sándor Attila

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csatornába szorult egy kiskutya Kisteleken

cs3_admin

Elismerésben részesült a kisteleki Csanki Máté bátor cselekedetéért

cs3_admin

Besurranó tolvajokat fogtak Kisteleken

cs3_admin

Önkormányzati rendelet szabályozza az avar és a száraz növényi hulladék égetését Kisteleken

cs3_admin

Vérnyomásmérőket és pulzoximétert kapott az orvosi ügyelet Kisteleken

cs3_admin

Lángolt egy autó az M5-ösön, Kistelek térségében

cs3_admin

Ismét első helyre dobták magukat a kisteleki dartsosok

cs3_admin

Vasárnap reggel megnyitja kapuit a kisteleki vásártér

cs3_admin

Felfestve az új zebra Kisteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább