Kistelek

Újranyitott a kisteleki hulladékudvar

Kötelező a maszkhasználat és egyszerre két jármű lehet a telep területén.

Mint arról korábban már többször beszámoltunk róla, az eredeti szolgáltató, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetési engedélyét a környezetvédelmi hatóság 2020. május 22-ei keltezésű határozatával visszavonta, a cég a szolgáltatást megszüntette. A hulladékudvar bezárásától kezdődően az üzemeltetéssel, újra-nyitással kapcsolatosan folyamatosan folytak az érintett önkormányzatok és a Dél-Alföldön működő hulladék-szolgáltatók között a tárgyalások, melyben Kistelek város vezetése aktívan részt vett. A tárgyalások eredményeként november 12.-től, csütörtöktől újra megnyitotta kapuit a lakosok előtt a kisteleki hulladékudvar az FBH-NP Nonprofit Kft. üzemeltetésében.

A nyitva tartási idő a korábban megszokottak szerint alakul: kedd, csütörtök, szombat: 8-16 óráig. A hulladékudvar igénybevételéhez, a hulladékok elhelyezéséhez a szolgáltatási területhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyát, a hulladékszállítási számlát és a befizetést igazoló bizonylatot a helyszínen be kell mutatni.

A belépéskor és a teljes bent tartózkodáskor kötelező a maszk szabályos használata, valamint egyszerre maximum két jármű tartózkodhat a telep területén. Mivel a konténerek betelhetnek, ezért érdemes a telepre indulás előtt egyeztetni a 30/5085135-ös telefonszámon – hívta fel a figyelmet  Krizsán Sándor, a hulladékudvar vezetője.

Forrás: kistelekjaras.hu, Kép: Sándor Attila

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ózongenerátort kapott a kisteleki mentőállomás

cs3_admin

Kistelek is ünnepi díszbe öltözött

cs3_admin

„Célba ért” a KITE Kisteleken

cs3_admin

Autókat szállító tréler borult fel az M5-ösön Kisteleknél

cs3_admin

Arany minősítést szerzett a Kisteleki Citerazenekar

cs3_admin

Oldalára borult egy autóbusz Kisteleknél

cs3_admin

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában

cs3_admin

22. alkalommal ürítették ki a kupakgyűjtő szívet Kisteleken

cs3_admin

Sport-egészség–kapcsolatépítés, Kistelek kontra Csorvás

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább