Kistelek

Újranyitott a kisteleki hulladékudvar

Kötelező a maszkhasználat és egyszerre két jármű lehet a telep területén.

Mint arról korábban már többször beszámoltunk róla, az eredeti szolgáltató, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetési engedélyét a környezetvédelmi hatóság 2020. május 22-ei keltezésű határozatával visszavonta, a cég a szolgáltatást megszüntette. A hulladékudvar bezárásától kezdődően az üzemeltetéssel, újra-nyitással kapcsolatosan folyamatosan folytak az érintett önkormányzatok és a Dél-Alföldön működő hulladék-szolgáltatók között a tárgyalások, melyben Kistelek város vezetése aktívan részt vett. A tárgyalások eredményeként november 12.-től, csütörtöktől újra megnyitotta kapuit a lakosok előtt a kisteleki hulladékudvar az FBH-NP Nonprofit Kft. üzemeltetésében.

A nyitva tartási idő a korábban megszokottak szerint alakul: kedd, csütörtök, szombat: 8-16 óráig. A hulladékudvar igénybevételéhez, a hulladékok elhelyezéséhez a szolgáltatási területhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyát, a hulladékszállítási számlát és a befizetést igazoló bizonylatot a helyszínen be kell mutatni.

A belépéskor és a teljes bent tartózkodáskor kötelező a maszk szabályos használata, valamint egyszerre maximum két jármű tartózkodhat a telep területén. Mivel a konténerek betelhetnek, ezért érdemes a telepre indulás előtt egyeztetni a 30/5085135-ös telefonszámon – hívta fel a figyelmet  Krizsán Sándor, a hulladékudvar vezetője.

Forrás: kistelekjaras.hu, Kép: Sándor Attila



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor