Vélemény

Rákay Philip: Hát persze, győztetek…

„Kit érdekel ugye, hogy az az eu-s pénz, amit az elvtársak mostantól bemondásra fizetnek majd ki – vagy akár korbácsként használva visszatartják –, az bizony nem ajándék, nem valamiféle könyöradomány, ez a pénz ugyanis a miénk, a magyaroké. Hogy miért?

Amikor a csatlakozási szerződést aláírtuk, megnyitottuk a piacainkat, aminek hatására komoly magyarországi iparágakat (pl. cukorgyárakat) nulláztak le nyugat-európai cégek, hatalmas piacot vásárolva maguknak és termékeiknek hazánkban, óriási profitot vonva ki az országból. Ezzel egyidőben lemondtunk vámbevételeink jelentős részéről, nem is beszélve a tömeges munkaerő-elszívásról, amely szintén komoly nemzetgazdaságot érintő teher. Mindezek kvázi ellentételezése, a csupán Brüsszel »forgalomirányításával« érkező, uniósnak mondott, ám egyértelműen magyar pénz. Amikor Brüsszelben arról beszélnek, hogy hazánk kevesebbet fizet be és többet kap vissza, az bizony vegytiszta hazugság.

Persze pontosan tudják ezt a momentumos igyekvők is, de boldogan asszisztálnak az ócska színjátékhoz. A cél ugyanis nem más, mint a 2022-es választások bármi áron történő befolyásolása. Azt sütötték ki ugyanis az európai ballib boszorkánykonyhákban, hogy éppen most, a Covid-19 világjárvány súlyos gazdasági nehézségeinek idején zsarolhatják legfájóbban a pénzcsapok elzárásával az Orbán kormányt – másfél esztendővel a liberális világ számára élet-halál harcot jelentő, 2022-es választások előtt. Grál lovagok gyülekezete, ugye? Rossz hírem van: most kezdenek majd csak igazán nekibátorodni a hálózat »morális fáklyacipelői«. Most, amikor Amerikát már sikerült destabilizálniuk a beteg, neomarxista ANTIFA és BLM mozgalmakkal, s egyéb, hasonlóan »ízléses« trükkök százaival…

Most majd Európának ez a fele kell. Ne legyen illúziónk: mindent megpróbálnak majd eltaposni, ami patrióta, ami nemzetállami, ami őriz még valamit a normalitásból. Cseh, Dobrev, Donáth, Jourova, Sargentini. Látjuk őket magunk előtt – hálózati elvtársaik gyűrűjében – Európa és benne Magyarország megújítóiként?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

Szabó Viktor

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

Szabó Viktor

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor