Vélemény

Rákay Philip: Hát persze, győztetek…

„Kit érdekel ugye, hogy az az eu-s pénz, amit az elvtársak mostantól bemondásra fizetnek majd ki – vagy akár korbácsként használva visszatartják –, az bizony nem ajándék, nem valamiféle könyöradomány, ez a pénz ugyanis a miénk, a magyaroké. Hogy miért?

Amikor a csatlakozási szerződést aláírtuk, megnyitottuk a piacainkat, aminek hatására komoly magyarországi iparágakat (pl. cukorgyárakat) nulláztak le nyugat-európai cégek, hatalmas piacot vásárolva maguknak és termékeiknek hazánkban, óriási profitot vonva ki az országból. Ezzel egyidőben lemondtunk vámbevételeink jelentős részéről, nem is beszélve a tömeges munkaerő-elszívásról, amely szintén komoly nemzetgazdaságot érintő teher. Mindezek kvázi ellentételezése, a csupán Brüsszel »forgalomirányításával« érkező, uniósnak mondott, ám egyértelműen magyar pénz. Amikor Brüsszelben arról beszélnek, hogy hazánk kevesebbet fizet be és többet kap vissza, az bizony vegytiszta hazugság.

Persze pontosan tudják ezt a momentumos igyekvők is, de boldogan asszisztálnak az ócska színjátékhoz. A cél ugyanis nem más, mint a 2022-es választások bármi áron történő befolyásolása. Azt sütötték ki ugyanis az európai ballib boszorkánykonyhákban, hogy éppen most, a Covid-19 világjárvány súlyos gazdasági nehézségeinek idején zsarolhatják legfájóbban a pénzcsapok elzárásával az Orbán kormányt – másfél esztendővel a liberális világ számára élet-halál harcot jelentő, 2022-es választások előtt. Grál lovagok gyülekezete, ugye? Rossz hírem van: most kezdenek majd csak igazán nekibátorodni a hálózat »morális fáklyacipelői«. Most, amikor Amerikát már sikerült destabilizálniuk a beteg, neomarxista ANTIFA és BLM mozgalmakkal, s egyéb, hasonlóan »ízléses« trükkök százaival…

Most majd Európának ez a fele kell. Ne legyen illúziónk: mindent megpróbálnak majd eltaposni, ami patrióta, ami nemzetállami, ami őriz még valamit a normalitásból. Cseh, Dobrev, Donáth, Jourova, Sargentini. Látjuk őket magunk előtt – hálózati elvtársaik gyűrűjében – Európa és benne Magyarország megújítóiként?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Hat kockasajt

cs3_admin

Orbán Viktor: Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak

cs3_admin

Heckenast László: Stratégiai magyar és lengyel vétó

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsányék legújabb gyöngyszeme, két részletben

cs3_admin

Marco Rossi: A srácok mindent megtettek a gyógyulásom érdekében

cs3_admin

Szörényi Levente: Helyette is szégyenkezem!

cs3_admin

György László: El akarnak küldeni bennünket az asztaltól

cs3_admin

Jeszenszky Zsolt: Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

cs3_admin

Kásler Miklós: A medicina nem matematika

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább