Vélemény

Böjte Csaba: Sok baj van a világban

„Sok baj van a világban, – így igaz – itt van a koronavírus járvány, honnan jött, mit hoz és mit visz, ki a felelős nem tudjuk! Mint Isten papja én ehhez nem tudok hozzászólni, de azt teljes meggyőződéssel mondhatom: ha Istent nagyon szeretjük, akárcsak a jó hajósnak akinek minden szél jó, nekünk is minden a javunkra fog válni! Mert ha őszintén szeretünk, bármi történik az életünk beteljesüléséhez, Teremtőnk a felénk kitárt karjai közé repít!

A kudarcok, a fájdalmas, rossz dolgok alázatossá, szerénnyé tesznek, és ilyenkor vigasztalást, erőt, gyógyulást keresve bújunk Istenünkhöz! Ha jól mennek a dolgok és sikereink, eredményeink vannak, akkor örömünkben hálát adunk, a Szentháromságot dicsőítve keressük Istenünket!  Ezért ne a félelem, hanem csak ís a szeretet vezesse döntéseinket, lépéseinket! Élő hittel, Csaba t.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megadja Gábor: Akkor a semmi túlsúlya miatt kaptatok ki?

cs3_admin

Szijjártó Péter: A válaszunk az, hogy szívesen és ezután is segíteni fogunk!

cs3_admin

Deák Dániel: Gyurcsány kiadta a kilövési engedélyt Márki-Zayra

cs3_admin

Hámori Tamás: Ezeknek tényleg van jó vastag bőr az orcáján!

cs3_admin

Szentesi Zöldi László: Magyar érdek

cs3_admin

Kötter Tamás: Ez nem az én városom!

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsány a pofátlanság világbajnoka

cs3_admin

Moderari: A „Szankciók”-ról

cs3_admin

Pilhál György: Űr marad utána

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább