Vélemény

Apáti Bence: Az agymosoda újabb terméke

„Újból lángokban áll Amerika egy része. Az ok pedig – ki lepődik meg? – megint egy szegény, ártatlan fekete halála. Egy ma született bárányhoz képest is szokatlanul bűntelen urat, bizonyos Walter Wallace Juniort több lövéssel ölték meg, miután rátámadt az őt megfékezni igyekvő rendőrökre.

Utcai háború alakult ki többek között Philadelphiában, Portlandben és Los Angelesben. Szokás szerint fosztogatott, autókat gyújtott fel és barikádokat emelt az Antifa tagjaiból álló csőcselék. Ami teljesen megegyezik az év során már látottakkal: egy rendőri intézkedés közben meghal egy színes bőrű, akiről aztán kiderül, hogy többszörösen büntetett előéletű, drogkereskedelem a hobbija, hölgyeket futtat, illetve fegyverrel jár betörni, aztán az is napvilágra kerül, hogy nem engedelmeskedett a rendfenntartóknak, ellenállt vagy épp rájuk támadt, az újmarxista, szélsőbaloldali sajtó pedig elkezdi féligazságokkal, hazugságokkal vagy a tények elhallgatásával hergelni a feketéket és az újkommunista anarchistákat, akik aztán a hergelés hatására szinte habozás nélkül felgyújtják és kifosztják fél Amerikát.

De nézzük meg, hogyan is néz ki ez a bizonyos hazugságok segítségével kivitelezett (fel)lázítás! Hogy megértsük, hogyan is zajlik a gyakorlatban a csőcselék felcukkolása, vegyük igénybe a 444.hu-t, amely Wallace halála kapcsán enged bepillantást a szélsőbalos propaganda boszorkánykonyhájának legrejtettebb zugaiba.

A Soros úr bőkezű támogatását élvező lap ezzel a címmel tudósított az esetről: »Két napja tüntetnek Philadelphiában, mert rendőrök lelőttek egy mentális problémákkal küzdő fekete férfit.«

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor