Térség

Elektromos robogókat kaptak a Csongrád-Csanád megyei polgárőrök

Október 29- én, csütörtökön délelőtt a Csongrád-Csanád megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség udvarán lévő polgárőri objektum előtt adta át ünnepélyesen a robogókat,valamint a négy kerékpárt.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Fekecs Dénes az OPSZ gazdasági elnökhelyettese, Dr. Mikecz Péter úr a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes, Dr. Németh Krisztina alezredes asszony az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatója és a Royal-Kert Kft munkatársa.

A rendezvényen köszöntöt mondott Batiz István elnök, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes és dr. Fekecs Dénes, az OPSZ gazdasági elnökhelyettese.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szövetséggel kötött támogatási szerződés értelmében a polgárőrök járőrszolgálatának erősítésére 4 millió forintot biztosított, amelyből a CSMPSZSZ 10 darab elektromos meghajtású robogót vásárolt. A modern, tetszetős járműveket csütörtökön haza is vihették a települések polgárőr egyesületek képviselői. Ugyan csak ezen az ünnepségen került átadásra az Országos Polgárőr Szövetségtől kapott 4 kerékpár is.

Az új elektromos robogók a belvárosi, a mihályteleki, a sándorfalvi, az algyői, a domaszéki, a székkutasi, a nagymágocsi, a mórahalmi, a kiskundorozsmai és a Tápéi polgárőr egyesületek munkáját fogják segíteni. A kerékpárok a földeáki, a zákányszéki, a Tisza-Táj és a tiszaszigeti polgárőr egyesületek munkáját segítik.

Végül Batiz István elnök megköszönte maga és a jelenlévők nevében a kiemelkedő munkavégzést. A most átadott eszközökkel könnyebb és hatékonyabb lesz például a temetői járőrszolgálat mindenszentekkor, valamint a közelgő év végi ünnepek idején is jó szolgálatot tesznek majd a bűnmegelőzésben, tette hozzá az elnök.

Fotó és hír: csmpszsz.hu/Magyari Béla

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Traktornak ütközött egy autó Makón, egy utast a mentőhelikopter szállított el

cs3_admin

Úthenger gázolt halálra egy középkorú férfit Mezőhék külterületén

cs3_admin

Őzet gázolt egy autós Csongrádnál

cs3_admin

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó fülkéje a 451-esen

cs3_admin

Egy kisbusz kerekei is kiszakadtak az M5-ösön

cs3_admin

Egy kamion és két személyautó ütközött össze az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Trélert vontató kisbuszba hajtott nagy sebességgel egy autó az M5-ösön

cs3_admin

Tűz ütött ki az orosházi üveggyárban

cs3_admin

A rendőrök betöréses lopásból származó tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várják

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább