Térség

Elektromos robogókat kaptak a Csongrád-Csanád megyei polgárőrök

Október 29- én, csütörtökön délelőtt a Csongrád-Csanád megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség udvarán lévő polgárőri objektum előtt adta át ünnepélyesen a robogókat,valamint a négy kerékpárt.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Fekecs Dénes az OPSZ gazdasági elnökhelyettese, Dr. Mikecz Péter úr a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes, Dr. Németh Krisztina alezredes asszony az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatója és a Royal-Kert Kft munkatársa.

A rendezvényen köszöntöt mondott Batiz István elnök, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes és dr. Fekecs Dénes, az OPSZ gazdasági elnökhelyettese.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szövetséggel kötött támogatási szerződés értelmében a polgárőrök járőrszolgálatának erősítésére 4 millió forintot biztosított, amelyből a CSMPSZSZ 10 darab elektromos meghajtású robogót vásárolt. A modern, tetszetős járműveket csütörtökön haza is vihették a települések polgárőr egyesületek képviselői. Ugyan csak ezen az ünnepségen került átadásra az Országos Polgárőr Szövetségtől kapott 4 kerékpár is.

Az új elektromos robogók a belvárosi, a mihályteleki, a sándorfalvi, az algyői, a domaszéki, a székkutasi, a nagymágocsi, a mórahalmi, a kiskundorozsmai és a Tápéi polgárőr egyesületek munkáját fogják segíteni. A kerékpárok a földeáki, a zákányszéki, a Tisza-Táj és a tiszaszigeti polgárőr egyesületek munkáját segítik.

Végül Batiz István elnök megköszönte maga és a jelenlévők nevében a kiemelkedő munkavégzést. A most átadott eszközökkel könnyebb és hatékonyabb lesz például a temetői járőrszolgálat mindenszentekkor, valamint a közelgő év végi ünnepek idején is jó szolgálatot tesznek majd a bűnmegelőzésben, tette hozzá az elnök.

Fotó és hír: csmpszsz.hu/Magyari Béla- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Farkas Sándor: Holnap szavazzunk a békére!

Szabó Viktor

Szentesen, Csongrádon, Mindszenten és Kisteleken is rendkívüli nyitvatartás lesz a választás hétvégéjén a kormányablakokban

Szabó Viktor

Márki-Zay Péteri mélységekben alázza a polgárokat Gémes László + FOTÓK!!!

Szabó Viktor

Másodfokú riasztást adtak ki, érkeznek a viharok Szentes és Csongrád környékére is!

Szabó Viktor

Több mint két hónapon át kínál minden este programot a Szarvasi VíziSzínház

Szabó Viktor

Szentesi, Csongrádi és környékbeli mezőgazdászok figyelem! Kihirdették a tartósabb vízhiányos időszakot!

Szabó Viktor

Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójára készül a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Kizártak egy politikust a Fideszből, mert a párt jelöltje ellen indul a választáson

Szabó Viktor

Pályázatok, játszóterek

Szabó Viktor