Térség

Elektromos robogókat kaptak a Csongrád-Csanád megyei polgárőrök

Október 29- én, csütörtökön délelőtt a Csongrád-Csanád megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség udvarán lévő polgárőri objektum előtt adta át ünnepélyesen a robogókat,valamint a négy kerékpárt.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Fekecs Dénes az OPSZ gazdasági elnökhelyettese, Dr. Mikecz Péter úr a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes, Dr. Németh Krisztina alezredes asszony az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatója és a Royal-Kert Kft munkatársa.

A rendezvényen köszöntöt mondott Batiz István elnök, Papp Károly r.ezredes, főkapitány-helyettes és dr. Fekecs Dénes, az OPSZ gazdasági elnökhelyettese.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szövetséggel kötött támogatási szerződés értelmében a polgárőrök járőrszolgálatának erősítésére 4 millió forintot biztosított, amelyből a CSMPSZSZ 10 darab elektromos meghajtású robogót vásárolt. A modern, tetszetős járműveket csütörtökön haza is vihették a települések polgárőr egyesületek képviselői. Ugyan csak ezen az ünnepségen került átadásra az Országos Polgárőr Szövetségtől kapott 4 kerékpár is.

Az új elektromos robogók a belvárosi, a mihályteleki, a sándorfalvi, az algyői, a domaszéki, a székkutasi, a nagymágocsi, a mórahalmi, a kiskundorozsmai és a Tápéi polgárőr egyesületek munkáját fogják segíteni. A kerékpárok a földeáki, a zákányszéki, a Tisza-Táj és a tiszaszigeti polgárőr egyesületek munkáját segítik.

Végül Batiz István elnök megköszönte maga és a jelenlévők nevében a kiemelkedő munkavégzést. A most átadott eszközökkel könnyebb és hatékonyabb lesz például a temetői járőrszolgálat mindenszentekkor, valamint a közelgő év végi ünnepek idején is jó szolgálatot tesznek majd a bűnmegelőzésben, tette hozzá az elnök.

Fotó és hír: csmpszsz.hu/Magyari Béla

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A jeges úton négy jármű ütközött Tiszaföldvárnál

cs3_admin

Öt autó ütközött össze a ködös, jeges úton Bordány és Szeged között, egy autó teljesen kiégett

cs3_admin

Személyautó gyulladt ki Vásárhelyen

cs3_admin

Kamionnak csapódott a kisteherautó az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Több, mint 100 résztvevőt érdekelt a Csongrád-Csanád megye gazdaságfejlesztését is bemutató nemzetközi TRINNO projekt záró konferenciája

tk_arpad

Az árvízvédelmet javító fejlesztések fejeződtek be az Alsó-Tisza vidékén

cs3_admin

Mit tegyetek, ha télen autóztok? A tűzoltó, a közutas és a mókamester elmagyarázza nektek!

Endre Araczki

Gyalogost gázoltak Vásárhelyen

cs3_admin

A világ egyik legismertebb párosa a nagyvásznon folytatja a macska-egér játékot!

Endre Araczki

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább