Felgyő

Civil ünnep Felgyőn

A TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00012 kódszámú, Helyiérték elnevezésű projekt keretein belül, Civil ünnepet rendeztek Felgyőn, ahol  a helyi és környező települések, civil szervezetei mutatkoztak be, és töltöttek el egy kellemes délutánt együtt.

Már az elnevezés önmagában sem szokványos, de Felgyő esetében ez abszolút megszokott, az elmúlt évek rendezvényeit tekintve.  A kissé csípős idő ellenére a felállított, és nem mellesleg fűtött sátor előterében már délben három bográccsal készültek elő a vendégek fogadására, akik a helyi és környező települések civil szervezeteit képviselték, vagy éppen a tagok körét bővítették, illetve érdeklődők voltak. A rendezvény kezdetén is már elindult egyfajta eszmecsere, de a 14.00 órakor kezdődő fellépők műsora, név szerint Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy gyűrűs humoristák abszolút megalapozták a felhőtlen és felszabadult hangulat megteremtését. A közel egy órás stand up műsorban volt minden, ami ahhoz kell, hogy az ember elfelejtse, a mindennapi dolgait vagy éppen gondjait. Az előadás közben már lehetett érezni a bográcsokból gőzölgő paprikás illatát, amelyet füstölt kolbásszal és az elmaradhatatlan nokedlivel gazdagítottak. Az ételek mellé a bevállalósabbaknak forralt borral, míg másoknak teával kedveskedtek a vendéglátók. Az családias hangulatú késői ebéd elfogyasztása után, mindenki lehetőséget kapott arra, hogy bemutassa a szervezetét, annak tevékenységét, amely közben egy abszolút kötetlen, kellemes hangulatú beszélgetés alakult ki. Ez a rendezvény is pozitív példája annak, hogy egy jó felvezető program milyen hatással van az emberekre, nem beszélve a bográcsban főtt paprikás krumpliról. Kevés lehetőség van arra, hogy gondatlanul együtt lehessünk, ki kell használni a lehetőséget, mint ahogy azt a felgyőiek és a környező települések vendégei is tették. A rendezvény a TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00012 kódszámú, Helyiérték elnevezésű projekt keretein belül valósult meg.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Motoros baleset Felgyőn

cs3_admin

Gyűjtik és várják az ötleteket a felgyőiek

cs3_admin

“Elbántak” a szemetelőkkel a felgyőiek

cs3_admin

90 család díszítette az első Felgyői Tojásfát

cs3_admin

Díjnyertes lovak Felgyőn

cs3_admin

Felgyői hivatali baglyok

cs3_admin

„Karácsonyra szeretettel”

cs3_admin

Kiválóan „dobozoltak” a felgyőiek

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább