Bulvár Kék Hírek

Személyautó ütött el egy triciklis asszonyt Kéleshalom határában

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy idős hölgy, aki egy elektromos mopeddel a házához akart lekanyarodni, de közben elütötte egy utánfutós autó.

A baleset a Jánoshalmáról Hajósra vezető úton, Kéleshalom határában történt. Az autóban egyedül utazó férfi elmondta, egy előtte haladó Peugeot megelőzte a triciklit, majd ő is előzésbe kezdett, de az idős nő minden jelzés nélkül balra kanyarodott. A sofőr megpróbálta elkerülni a balesetet, de hiába ment le egészen az útpadkára, a tricikli mégis nekiütközött az utánfutő kerekének, amitől felborult. Az idős nő leesett a járműről és súlyos fejsérülést szenvedett, azonnal elvesztette az eszméletét. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ahol mintegy másfél órán keresztül dolgoztak a mentők, mire a sérült asszony szállítható állapotba került.

Úgy tudjuk, a nőt a kecskeméti megyei kórházba szállították. A mentési munkálatok idejére a Hajós felé vezető utat teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.  

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Traktornak ütközött egy autó Makón, egy utast a mentőhelikopter szállított el

cs3_admin

Három személygépkocsi ütközött össze Szolnoknál

cs3_admin

Kisteherautó égett az M5-ösön Inárcsnál

cs3_admin

Úthenger gázolt halálra egy középkorú férfit Mezőhék külterületén

cs3_admin

Egy kamion és két személyautó ütközött össze az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Kamion és kisteherautó ütközött

cs3_admin

Halálos baleset történt Kaszaperen

cs3_admin

Egy autó szalagkorlátnak csapódott, majd felborult az M5-ös autópályán

cs3_admin

Halálos motoros baleset Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább