Sport

Kiállítják Budapesten a BL-, az El- és a Szuperkupát

A szeptember 24-i Európai Szuperkupa-döntő előtt Budapestre érkezik a három nagy klubtrófea, a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Szuperkupa győztesének járó serleg.

A Bayern München és a Sevilla mérkőzése előtt az UEFA és az MLSZ közös trófeabemutatót szervez, amelyen a válogatott Szurkolói Klub tagjai testközelből tekinthetik meg a három serleget, valamint fotózkodhatnak a kupákkal. A kiállítás megtekintése ingyenes, de jegyeket kell rá igényelni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A kiállításra csak a Szurkolói Klub tagjai igényelhetnek belépőt. A kiállítás pénteken 14.00 és 20.00 óra között, valamint szombaton és vasárnap 10.00 és 18.00 óra között tekinthető meg.
Helyszín: Puskás Aréna Stadionkert (X. kapu, Stefánia út felől). A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre. Minden jegyen szerepel annak érvényessége, vagyis az idősáv, amelyben megtekinthető a három trófea. A belépés érkezési sorrendben történik, a kiállítás csak a járványvédelmi előírások betartásával tekinthető meg. Mivel a járványügyi protokoll miatt a látogatók egyesével tekinthetik meg a kupákat, így elképzelhető, hogy a relikviák megtekintése előtt várakozni kell, kérjük, ebben az esetben is tartsák be az általános járványügyi előírásokat.

Forrás: MLSZ



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor