Sport

Kiállítják Budapesten a BL-, az El- és a Szuperkupát

A szeptember 24-i Európai Szuperkupa-döntő előtt Budapestre érkezik a három nagy klubtrófea, a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Szuperkupa győztesének járó serleg.

A Bayern München és a Sevilla mérkőzése előtt az UEFA és az MLSZ közös trófeabemutatót szervez, amelyen a válogatott Szurkolói Klub tagjai testközelből tekinthetik meg a három serleget, valamint fotózkodhatnak a kupákkal. A kiállítás megtekintése ingyenes, de jegyeket kell rá igényelni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A kiállításra csak a Szurkolói Klub tagjai igényelhetnek belépőt. A kiállítás pénteken 14.00 és 20.00 óra között, valamint szombaton és vasárnap 10.00 és 18.00 óra között tekinthető meg.
Helyszín: Puskás Aréna Stadionkert (X. kapu, Stefánia út felől). A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre. Minden jegyen szerepel annak érvényessége, vagyis az idősáv, amelyben megtekinthető a három trófea. A belépés érkezési sorrendben történik, a kiállítás csak a járványvédelmi előírások betartásával tekinthető meg. Mivel a járványügyi protokoll miatt a látogatók egyesével tekinthetik meg a kupákat, így elképzelhető, hogy a relikviák megtekintése előtt várakozni kell, kérjük, ebben az esetben is tartsák be az általános járványügyi előírásokat.

Forrás: MLSZ

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Visszatér a labdarúgó Bajnokok Ligája és a Serie A a Sport 1-re

cs3_admin

Magyar-ír – Gól nélküli döntetlen a főpróbán

cs3_admin

FIFA: kétévente rendeznének labdarúgó-világbajnokságot

cs3_admin

Életének 66. évében elhunyt Puhl Sándor

cs3_admin

Elkezdte a felkészülést az EB-re a magyar labdarúgó válogatott

cs3_admin

Bajnok a CSVVSE ifjúsági fiú csapata

cs3_admin

Giro d’Italia – Valter megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót

cs3_admin

Minden eredmény Dárdai Pál csapatának kedvezett – bennmaradt a Hertha BSC

cs3_admin

Giro d’Italia – Valter átvette a vezetést az összetettben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább