Térség

Hármas karambol az 55-ös főúton, hárman megsérültek

Három gépkocsi ütközött össze az 55-ös főút 96-os kilométerszelvényénél, Baja határában, három sérültet szállítottak kórházba. Egy Renault személyautó kifelé haladt a városból és egy tüzép telephelyére akart balra lekanyarodni, ezért lassított, majd megállt.

A mögötte érkező Skoda Superb sofőrje ezt nem vette észre és fékezés nélkül belecsapódott a hátuljába. Ettől a Renault megpördült és átsodródott a szemközti sávba, ahol szintén a hátuljának ütközött egy Nissan terepjáró, amely visszalökte a Cliot a jobb oldali útpadkára. A járművekben összesen öten utaztak, a Renault sofőrjét, a Skoda sofőrjét és a Nissan egyik utasát a bajai kórházba szállították a mentők. Az 55-ös főút érintett szakaszát több órára lezárták a rendőrök. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

Fotók: Donka Ferenc

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Ritka madarakat figyeltek meg Csongrád-Csanád megyében a hétvégén

cs3_admin

Körbálák égtek Vásárhely határában

cs3_admin

Egy autó csapódott buszmegállóba Mártélynál

cs3_admin

Mentőhelikopter szállította el a súlyosan sérült férfit Vásárhely közelében

cs3_admin

A hatékony kontaktkutatásban elengedhetetlen a mobiltelefonos applikációk használata

Endre Araczki

Őrizetben a sorozatbetörő

cs3_admin

A US Openen a harmadik fordulóig jutott Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Endre Araczki

Elmaradt az elsőbbségadás Vásárhelyen

cs3_admin

Személyautó fordult motoros elé Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább