Bulvár Külföld

Szavak nincsenek arra, amit Tom Cruise művel: az életével „játszik”

Nehéz szavakat találni Tom Cruise munkásságára, még akkor is, ha valaki nemigazán kedveli a színészt. 58 éves, és olyan dolgokat csinál a vásznon, ami több mint parádés, és halált megvető bátorsággal veti bele magát az akciókba.

Cruise saját maga csinálja az akciójelenetei többségét, és ezek minden túlzás nélkül sokszor életveszélyesek. Az évek alatt remek sofőr, motoros, helikopterpilóta és vadászpilóta lett belőle. Elképesztő dolgokat csinál.

Nincs még egy olyan bátor és igazi akciófigura Hollywoodban, mint a háromgyermekes Tom. Néha a frász jön ránk, amikor látjuk, hogy mikre készül a forgatások alkalmával, és ez a Mission: Impossible 7 kapcsán is így van, miután végzett a Top Gun 2 forgatásaival.

Egyre több kulissza mögötti felvétel lát napvilágot a forgatásokról. A színész az elmúlt hétvégén egy olyan ugrást abszolvált Norvégiáiban, amiben akár meg is halhatott volna volna. 1246 méteres magasságból ugratott le a motorjával, majd ezt követően ejtőernyővel érkezett meg a földre. Közben egy drónról és egy helikopterről rögzítették a jelenetet.

Erre már tényleg nem tudunk mit mondani, inkább ezen a linken keresztül nézzétek meg a kiszivárgott videós felvételt, ahogy Tom leugrat a mélységbe. Az előző részben is kockáztatta az életét, amikor helikopteres trükköket mutatott be, és úgy tűnik, mindig tudja fokozni a dolgot.

Képek: thesun.co.uk/SPLASH NEWS

Forrás: liner.hu, Video Link: www.unilad.co.uk

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

A rendőri intézkedés közben meghalt afroamerikai nő családja 12 millió dollár kártérítést kap

Endre Araczki

Jövő hétfőtől Angliában nem tartózkodhat együtt hatnál több ember

cs3_admin

A Trump-kormány betiltja az érzékenyítő képzéseket

cs3_admin

Videón a román közlekedési miniszter autóbalesete – kitört a botrány

cs3_admin

A Charlie Hebdo újrapublikálja a Mohamed-karikatúrákat

cs3_admin

Moszkva polgármestere állítja, fél éven belül leszámolnak a koronavírussal

Endre Araczki

Andrzej Duda: Magyarország a lengyelek kipróbált barátja

cs3_admin

Világszerte már több mint 23,6 milliónyian fertőződtek meg, egy nap alatt 4576-an haltak meg

cs3_admin

Több láda sör borult az úttestre

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább