Bulvár Külföld

Szavak nincsenek arra, amit Tom Cruise művel: az életével „játszik”

Nehéz szavakat találni Tom Cruise munkásságára, még akkor is, ha valaki nemigazán kedveli a színészt. 58 éves, és olyan dolgokat csinál a vásznon, ami több mint parádés, és halált megvető bátorsággal veti bele magát az akciókba.

Cruise saját maga csinálja az akciójelenetei többségét, és ezek minden túlzás nélkül sokszor életveszélyesek. Az évek alatt remek sofőr, motoros, helikopterpilóta és vadászpilóta lett belőle. Elképesztő dolgokat csinál.

Nincs még egy olyan bátor és igazi akciófigura Hollywoodban, mint a háromgyermekes Tom. Néha a frász jön ránk, amikor látjuk, hogy mikre készül a forgatások alkalmával, és ez a Mission: Impossible 7 kapcsán is így van, miután végzett a Top Gun 2 forgatásaival.

Egyre több kulissza mögötti felvétel lát napvilágot a forgatásokról. A színész az elmúlt hétvégén egy olyan ugrást abszolvált Norvégiáiban, amiben akár meg is halhatott volna volna. 1246 méteres magasságból ugratott le a motorjával, majd ezt követően ejtőernyővel érkezett meg a földre. Közben egy drónról és egy helikopterről rögzítették a jelenetet.

Erre már tényleg nem tudunk mit mondani, inkább ezen a linken keresztül nézzétek meg a kiszivárgott videós felvételt, ahogy Tom leugrat a mélységbe. Az előző részben is kockáztatta az életét, amikor helikopteres trükköket mutatott be, és úgy tűnik, mindig tudja fokozni a dolgot.

Képek: thesun.co.uk/SPLASH NEWS

Forrás: liner.hu, Video Link: www.unilad.co.uk

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hat sérültje van a londoni lövöldözésnek, köztük két gyerek

cs3_admin

XVI. Benedek halála – Orbán Viktor lerótta kegyeletét a ravatalnál

cs3_admin

Elhunyt XVI. Benedek emeritus pápa

cs3_admin

Novák Katalin Kijevből jelentkezett be

cs3_admin

Túlterheléses támadás érte az Európai Parlament weboldalát

tk_arpad

Nemzeti színekben pompázott a Niagara-vízesés

tk_arpad

Ma helyezik végső nyughelyére II. Erzsébet királynőt

tk_arpad

Megnyerte a jobboldal a svéd választásokat, bánatában lemondott az eddigi baloldali kormányfő

tk_arpad

Magyarország közvetítő szerepet tölt be a Nyugat-Balkán és az Európai Unió között

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább