Bulvár Külföld

Szavak nincsenek arra, amit Tom Cruise művel: az életével „játszik”

Nehéz szavakat találni Tom Cruise munkásságára, még akkor is, ha valaki nemigazán kedveli a színészt. 58 éves, és olyan dolgokat csinál a vásznon, ami több mint parádés, és halált megvető bátorsággal veti bele magát az akciókba.

Cruise saját maga csinálja az akciójelenetei többségét, és ezek minden túlzás nélkül sokszor életveszélyesek. Az évek alatt remek sofőr, motoros, helikopterpilóta és vadászpilóta lett belőle. Elképesztő dolgokat csinál.

Nincs még egy olyan bátor és igazi akciófigura Hollywoodban, mint a háromgyermekes Tom. Néha a frász jön ránk, amikor látjuk, hogy mikre készül a forgatások alkalmával, és ez a Mission: Impossible 7 kapcsán is így van, miután végzett a Top Gun 2 forgatásaival.

Egyre több kulissza mögötti felvétel lát napvilágot a forgatásokról. A színész az elmúlt hétvégén egy olyan ugrást abszolvált Norvégiáiban, amiben akár meg is halhatott volna volna. 1246 méteres magasságból ugratott le a motorjával, majd ezt követően ejtőernyővel érkezett meg a földre. Közben egy drónról és egy helikopterről rögzítették a jelenetet.

Erre már tényleg nem tudunk mit mondani, inkább ezen a linken keresztül nézzétek meg a kiszivárgott videós felvételt, ahogy Tom leugrat a mélységbe. Az előző részben is kockáztatta az életét, amikor helikopteres trükköket mutatott be, és úgy tűnik, mindig tudja fokozni a dolgot.

Képek: thesun.co.uk/SPLASH NEWS

Forrás: liner.hu, Video Link: www.unilad.co.uk

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A fertőzöttek száma 172 millió, a halálos áldozatoké már mintegy 3,7 millió a világon

cs3_admin

Baleset Makó külterületén a 430-as úton

cs3_admin

Válik Bill Gates

cs3_admin

Új fejezet nyílik a magyar-román kapcsolatokban

cs3_admin

A nomádok földje kapta a legjobb film Oscarját

cs3_admin

Vonat és autó ütközött össze Dabason

cs3_admin

Tömegesen hagyják el az emberek Párizst a lezárás előtti napon

cs3_admin

Engedélyezte a Johnson & Johnson vakcinájának uniós forgalmazását az Európai Bizottság

cs3_admin

Szerbiában újabb korlátozásokat vezettek be

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább