Bulvár Külföld

Szavak nincsenek arra, amit Tom Cruise művel: az életével „játszik”

Nehéz szavakat találni Tom Cruise munkásságára, még akkor is, ha valaki nemigazán kedveli a színészt. 58 éves, és olyan dolgokat csinál a vásznon, ami több mint parádés, és halált megvető bátorsággal veti bele magát az akciókba.

Cruise saját maga csinálja az akciójelenetei többségét, és ezek minden túlzás nélkül sokszor életveszélyesek. Az évek alatt remek sofőr, motoros, helikopterpilóta és vadászpilóta lett belőle. Elképesztő dolgokat csinál.

Nincs még egy olyan bátor és igazi akciófigura Hollywoodban, mint a háromgyermekes Tom. Néha a frász jön ránk, amikor látjuk, hogy mikre készül a forgatások alkalmával, és ez a Mission: Impossible 7 kapcsán is így van, miután végzett a Top Gun 2 forgatásaival.

Egyre több kulissza mögötti felvétel lát napvilágot a forgatásokról. A színész az elmúlt hétvégén egy olyan ugrást abszolvált Norvégiáiban, amiben akár meg is halhatott volna volna. 1246 méteres magasságból ugratott le a motorjával, majd ezt követően ejtőernyővel érkezett meg a földre. Közben egy drónról és egy helikopterről rögzítették a jelenetet.

Erre már tényleg nem tudunk mit mondani, inkább ezen a linken keresztül nézzétek meg a kiszivárgott videós felvételt, ahogy Tom leugrat a mélységbe. Az előző részben is kockáztatta az életét, amikor helikopteres trükköket mutatott be, és úgy tűnik, mindig tudja fokozni a dolgot.

Képek: thesun.co.uk/SPLASH NEWS

Forrás: liner.hu, Video Link: www.unilad.co.uk

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elhunyt Diego Armando Maradona

Endre Araczki

Megint háborús filmet forgat Angelina Jolie

Endre Araczki

Megfertőződött Böjte Csaba ferences szerzetes

cs3_admin

Ausztriában bezárnak a bevásárlóközpontok és az iskolák is

cs3_admin

Trump bejelentette győzelmét

cs3_admin

Terrortámadás történt Bécsben, több halott

cs3_admin

Magyar honvédek sírját gyalázták meg anarchisták Varsóban

cs3_admin

Allah Akbart kiáltozva támadt a járókelőkre egy férfi Párizsban

cs3_admin

Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban, a támadó elmenekült

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább