Tech

Az LG légtisztítós maszkot dob piacra

PuriCare Wearable Air Purifier néven adta ki az LG a legújabb találmányát, ami két cserélhető szűrővel rendelkező maszkot jelent, ezáltal a használója tiszta levegőt szívhat a maszkot hordva is, nem kell a saját levegőjét újra és újra visszaszívnia.

Az LG rendelkezik olyan légtisztítóval, amit a háztartásoknak szánnak, azonban ez a hordozható megoldás abszolút újnak bizonyul náluk. Akkumulátorral működő ventilátorok gondoskodnak róla, hogy a légtisztítás működjön, valamint a beépített szenzorok érzékelik, hogy mikor vesz levegőt a használója – ennek megfelelően szabályozza a ventilátorok sebességét.

A bejelentéssel konkrétan nem lett megemlítve a mostani koronavírus-járvány, de egyértelmű, hogy erre reagálva készítette az LG a terméket. Alacsony energiafelhasználással 8 órát, nagy energiafelhasználással 2 órát tud a készülék, viszont azt egyelőre nem tudni, mennyibe fog kerülni és mikor adják ki – utóbbi kapcsán annyit mondtak, hogy az idei év utolsó negyedében dobják piacra, néhány régióban.

Forrás: LG

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Itthon harminc éve ezen a napon indult az első mobilhálózat

cs3_admin

Itthon is rendelhető lesz az új elektromos Dacia

cs3_admin

Október 13-án mutatkoznak be az új iPhone-ok

cs3_admin

Elkészült az egy szájmaszkról készült legkimerítőbb elemzés

cs3_admin

Androidon használ Firefoxot? Mielőbb frissítsen a 79-es verzióra!

cs3_admin

Fenyegetőzik a Facebook, hogy lekapcsolja Európát szolgáltatásairól

cs3_admin

Videojátékosok figyelem: súlyos adatszivárgás történhetett az Activisionnél, azonnali jelszócsere javasolt!

cs3_admin

Szerdán végre kiderülhet a PlayStation 5 ára

Endre Araczki

Egy héten belül jön a kereszt formájú mobil

Endre Araczki

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább