Tech

Az LG légtisztítós maszkot dob piacra

PuriCare Wearable Air Purifier néven adta ki az LG a legújabb találmányát, ami két cserélhető szűrővel rendelkező maszkot jelent, ezáltal a használója tiszta levegőt szívhat a maszkot hordva is, nem kell a saját levegőjét újra és újra visszaszívnia.

Az LG rendelkezik olyan légtisztítóval, amit a háztartásoknak szánnak, azonban ez a hordozható megoldás abszolút újnak bizonyul náluk. Akkumulátorral működő ventilátorok gondoskodnak róla, hogy a légtisztítás működjön, valamint a beépített szenzorok érzékelik, hogy mikor vesz levegőt a használója – ennek megfelelően szabályozza a ventilátorok sebességét.

A bejelentéssel konkrétan nem lett megemlítve a mostani koronavírus-járvány, de egyértelmű, hogy erre reagálva készítette az LG a terméket. Alacsony energiafelhasználással 8 órát, nagy energiafelhasználással 2 órát tud a készülék, viszont azt egyelőre nem tudni, mennyibe fog kerülni és mikor adják ki – utóbbi kapcsán annyit mondtak, hogy az idei év utolsó negyedében dobják piacra, néhány régióban.

Forrás: LG

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Szerdán végre kiderülhet a PlayStation 5 ára

Endre Araczki

Egy héten belül jön a kereszt formájú mobil

Endre Araczki

Kijelző mögé rejtett szelfikamerával érkezik a ZTE okostelefonja

cs3_admin

Elképesztően sokat költenek az emberek mobilos játékokra

Endre Araczki

Elon Musk bemutatta a cyberpunk malacot, amelynek számítógép van az agyában

Endre Araczki

Óriási iPhone-vásárlási hullám jöhet ősszel

Endre Araczki

A valaha volt leghatékonyabb napelem jövőre már a háztetőkre kerülhet

cs3_admin

A Samsung három éves terméktámogatást vállal régebbi telefonjaira is

cs3_admin

Puskás Ferenc is benne lesz a FIFA 21-ben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább