Tech

Az LG légtisztítós maszkot dob piacra

PuriCare Wearable Air Purifier néven adta ki az LG a legújabb találmányát, ami két cserélhető szűrővel rendelkező maszkot jelent, ezáltal a használója tiszta levegőt szívhat a maszkot hordva is, nem kell a saját levegőjét újra és újra visszaszívnia.

Az LG rendelkezik olyan légtisztítóval, amit a háztartásoknak szánnak, azonban ez a hordozható megoldás abszolút újnak bizonyul náluk. Akkumulátorral működő ventilátorok gondoskodnak róla, hogy a légtisztítás működjön, valamint a beépített szenzorok érzékelik, hogy mikor vesz levegőt a használója – ennek megfelelően szabályozza a ventilátorok sebességét.

A bejelentéssel konkrétan nem lett megemlítve a mostani koronavírus-járvány, de egyértelmű, hogy erre reagálva készítette az LG a terméket. Alacsony energiafelhasználással 8 órát, nagy energiafelhasználással 2 órát tud a készülék, viszont azt egyelőre nem tudni, mennyibe fog kerülni és mikor adják ki – utóbbi kapcsán annyit mondtak, hogy az idei év utolsó negyedében dobják piacra, néhány régióban.

Forrás: LG



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megbolondult a Facebook, akaratlanul is ismerősnek jelölt másokat

Szabó Viktor

Elon Musk: a Twitter irányítása “fájdalmas”

cs3_admin

Csökkentek a PC-kiszállítások a világon az első negyedévben

cs3_admin

Megjelent a ChatGPT-4

cs3_admin

Mobil elektromosgépjármű-töltőállomást mutattak be

cs3_admin

Látványos bolygóegyüttállás lesz a jövő héten

tk_arpad

2,1 millió forintos cuki új villanyautó a Magyarországon is jelen lévő kínai gyártótól

Pászti Dániel

Vége a Netflix jelszómegosztásának?

cs3_admin

Mérföldkőhöz ért a SpaceX műholdas internete

cs3_admin