Balástya

Családi programokkal és barátságos meccsekkel telt a balástyai sportnap

Augusztus 15-én, a korábbi évekhez képest később, de idén is megtartotta a sportkör az egész napos Sportnapot Balsátyán.

A program 10 órakor a Divertimento vonós-együttes fellépésével indult, majd zenés bemelegítéssel készültek fel a résztvevők a délelőtti családi programokra. Nagy sikere volt a gyerek-szülő mérkőzésnek, de a különböző ügyességi feladatokat is sokan kipróbálták, volt focitotó, célbalövő és dekázó verseny is. Délben a sportkör égisze alatt futballozó, igazolt gyerekeket díjazásban részesítették az utánpótláscsapatok edzői az egész éves teljesítményükért.

A délutáni barátságos mérkőzésekre a sportkör várta a szurkolókat, előbb az U19-es és a női felnőtt csapat játszott egymással. Majd a megyei másodosztályú felnőtt csapat az újonnan létrehozott, megyei IV. osztályba nevezett férfi felnőtt csapat ellen készült fel a bajnoki nyitányra. Estére Virágh István vacsorát készített a pályán felállított sátorban, ahová a sportkör várta az utánpótlás és felnőtt játékosait.

balastya.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Építik a bejáró utakat a balástyai iparterületen

cs3_admin

Birtokba vették a baksiak a felújított idősek klubját

cs3_admin

Sportos szomszédolás két keréken Balástya-Kömpöc között

cs3_admin

Befejező szakaszában van a pihenőerdő kialakítása Balástyán

tk_arpad

Keresztszentelő Balástyán

cs3_admin

Iparterület kialakítása kezdődött Balástya külterületén

cs3_admin

Fertőtlenítettek a balástyai intézményekben

cs3_admin

Megújult az iskola régi konyhája Balástyán

cs3_admin

Folytatódik a sportcsarnok és az iskola előtti tó megújítása Balástyán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább