Balástya

Családi programokkal és barátságos meccsekkel telt a balástyai sportnap

Augusztus 15-én, a korábbi évekhez képest később, de idén is megtartotta a sportkör az egész napos Sportnapot Balsátyán.

A program 10 órakor a Divertimento vonós-együttes fellépésével indult, majd zenés bemelegítéssel készültek fel a résztvevők a délelőtti családi programokra. Nagy sikere volt a gyerek-szülő mérkőzésnek, de a különböző ügyességi feladatokat is sokan kipróbálták, volt focitotó, célbalövő és dekázó verseny is. Délben a sportkör égisze alatt futballozó, igazolt gyerekeket díjazásban részesítették az utánpótláscsapatok edzői az egész éves teljesítményükért.

A délutáni barátságos mérkőzésekre a sportkör várta a szurkolókat, előbb az U19-es és a női felnőtt csapat játszott egymással. Majd a megyei másodosztályú felnőtt csapat az újonnan létrehozott, megyei IV. osztályba nevezett férfi felnőtt csapat ellen készült fel a bajnoki nyitányra. Estére Virágh István vacsorát készített a pályán felállított sátorban, ahová a sportkör várta az utánpótlás és felnőtt játékosait.

balastya.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Fertőtlenítettek a balástyai intézményekben

cs3_admin

Megújult az iskola régi konyhája Balástyán

cs3_admin

Folytatódik a sportcsarnok és az iskola előtti tó megújítása Balástyán

cs3_admin

Állampolgársági eskütétel Balástyán

tk_arpad

Zsírégető Partyt tartottak Balástyán

cs3_admin

Sportnapot rendez a KSE Balástya

cs3_admin

Jövő szombaton lesz a piaccsarnok átadása Balástyán

cs3_admin

Elmaradnak a Falunapok Balástyán

cs3_admin

Megújult a kilátó a balástyai Őszeszéki tónál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább