Vélemény

Kovács András: Ismét a Fidesz, és a jobboldal szavazóit gyalázta a baloldal!

„A választók társadalmi háttere jól felismerhető: idősebb, iskolázatlanabb vidéki és/vagy rozsdaövezeti szavazók, akik ellenségei a globalizációnak és a migrációnak” – így foglalta össze a Fidesz szavazóinak jellemzőit Lengyel László baloldali megmondóember. Egyrészt nem újdonság, hogy a baloldal ismételten a kormánypárti szavazókat gyalázza. Úgy tűnik, ez lett az idei nyár slágere, amit Lengyelnek is el kellett énekelnie. Valószínűleg ezt a gyalázkodást a Gyurcsány-pártközpontban találták ki, és mivel Lengyel is onnan kapja a fizetését, így nem maradt más hátra neki, hogy beálljon a kórusba.

Mindezeken felül, ami nagyon érdekes Lengyel okfejtésében, hogy azért támadja a jobboldali szavazókat, mert ellenzik a korlátlan globalizációt és a migrációt. Ezzel azonban önmagát leplezi le a baloldal, mivel Lengyel számára az lenne az üdvözítő politika, ha Magyarország nyakló nélkül engedné be a migránsokat, és bontana le minden nemzeti tulajdont védő politikát. A baloldal tehát, amint lehetősége lenne azonnal lebontaná a határvédő kerítést, privatizálná a magyar tulajdonú cégeket és bankokat. Pontosan azt tenné a baloldal, amiről a kormánypárt már hosszú évek óta beszél. Lengyel tehát saját magát és a mögötte álló köröket leplezte le “nagyszerű okfejtésével”.

Ami pedig a végleges elmebajt jelzi Lengyelnél, hogy azt írja: az autokratikus vezetők szavazói (így az általa autokratikusnak tartott Orbán szavazói is) nőellenesek, homofóbok, rasszisták és antiszemiták, akik „félik és gyűlölik a nagyvárosi életformát”. Sajnos azt Lengyel elfelejtette kifejteni, hogyan lehetnek nőellenesek a Fidesz-szavazói, ha a többségük egyébként is nő. Az elmúlt évtizedek országgyűlési választásain több kutatás is világosan bemutatta, hogy a nők többségben voltak, és vannak a Fidesz-táborában. Az pedig, hogy ki az antiszemita, azügyben jobb lenne, ha Lengyel a saját háza portáján söprögetne, mivel pont a mögötte álló erők bútoroztak össze címzetes antiszemitákkal.

Lengyel már harminc évvel ezelőtt is csak egy baloldali propagandista volt, de a helyzet mostanra még rosszabb lett.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Bencsik András: Készüljetek! Elkezdődött

tk_arpad

Orbán Viktor: Együtt újra sikerülni fog

cs3_admin

Hámori Tamás: Micsoda különbség!

cs3_admin

Szlávik János: Nem hiszek abban, hogy a vírus gyengébb lenne

cs3_admin

Varga Mihály: A kormány legfontosabb feladata az, hogy gazdaságilag garantálja az ország működőképességét

cs3_admin

Szentesi Zöldi László: Tőmondatok

cs3_admin

Gregor Bernadett: Értünk senki nem vonult az utcára. Értünk senki nem tüntetett.

cs3_admin

Tibi Atya: A tüntető színészek 5 arcpirító hazugsága

cs3_admin

Jocó bácsi világa: “minden iskolának van egy járványügyi szabályzata”

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább