Sport Szentes

Negatív tesztek birtokában karantén alá helyezték a szentesi férfi vízilabdacsapatot

A Metalcom Szentes felnőtt férfi vízilabdacsapata a 2020–2021-es BENU Magyar Kupa küzdelmei után kétszer vett részt a Semmelweis Egyetemen PCR koronavírus-teszten – adta hírül a Szentesi Vízilabda Klub a Facebook oldalán.

A teljes férficsapat és edzők, összesen 18 fő. A csapat 36 negatív tesztet produkált 2020.08.14-én és 2020.08.17.-én. Ezen eredményektől függetlenül, a Csongrád-Csanád megyei lakosokat a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatala járványügyi megfigyelés alá helyezte, karanténba zárta 2020.08.26.-ig lakóhely elhagyási tilalommal. Azzal az indoklással, hogy 2020.08.12.-én az UVSE csapata ellen játszott a Metalcom Szentes, és az UVSE-ben szerepelt olyan személy, aki pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Ez a rendelkezés 15 főt érint. A 3 Pest megyei lakóhellyel rendelkező játékost az ottani hatóságok nem helyezték járványügyi megfigyelés alá, ugyanezen indoklás alapján, mivel nem zárt térben nem volt 15 percnél hosszabb a kontakt.

Ezeknek a következményeként a 2020.08.29-re kiírt felnőtt bajnoki rajton nem tud a szentesi csapat részt venni, illetve mivel több ifjúsági korú játékos és edzőjük is karanténba került, az utánpótlás kvalifikáción sem tud a Szentesi Vízilabda Klub részt venni, reméljük, a Magyar Vízilabda-szövetség hozzájárul a mérkőzések halasztásához.

Forrás: Facebook/Szentesi Vízilabda Klub

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kevésen múlott a Fradi pontszerzése az olasz bajnok otthonában

Endre Araczki

Szén-monoxid mérgezés gyanújával vittek kórházba egy gyermeket Szentesen

cs3_admin

Szoboszlai Dominik nyolcadik lett a Golden Boy-díj szavazásán

cs3_admin

Végigfertőzhette Szentest polgármestere

tk_arpad

Új válogatott-dallal jelentkezett Kovács Dani

cs3_admin

85 éves korában elhunyt Laczkó Mihály, korábbi MLSZ-elnök

cs3_admin

Hihetetlen! A magyar válogatott csoportgyőztes és feljutott a Nemzetek Ligája A osztályába!

cs3_admin

Petry Zsolt: rég nem volt ilyen elismert helyzetben a magyar futball

cs3_admin

Keddtől lehet újra vért adni Szentesen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább