Felgyő

Megújul a felgyői konyha ebédlője

Az 1970-es években átadott étkező, amely sokáig az egyetlen közösségi térként is szolgáló épületrész volt Felgyőn, megérett a felújításra. Több vesztes pályázat után a 2020/21-es közmunka programban viszont sikerült egy olyan pályázatot benyújtani, amellyel a teljes felújítás megvalósulhat – mondta el Horváth Lajos Felgyő polgármestere.

A padozat teljes felbontásával egy szigetelt részben padlófűtéses járófelület lesz kialakítva. A villamos-, víz- és fűtéshálózat teljes cseréje megtörtént. A vizesblokk felújítása is időszerű volt, amely szintén felújításra kerül. Az elkorhadt nyílászáróktól is búcsút vettek, műanyag ajtók és ablakok lettek beépítve. A tető cseréjét kiegészítették egy födémszigeteléssel, amely illik majd a megújuló külsőhöz.  

A polgármester úr a munkálatok teljes befejezését 2021. február 28.-ára tervezi, megköszönve a Kormányhivatal Munkaügyi Központjának a támogatását!

Fotók: Cs3

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Életfa átadás Felgyőn

cs3_admin

Civil ünnep Felgyőn

cs3_admin

Felgyői maraton Zakar Eszter módra

cs3_admin

Újabb nyertes pályázat Felgyőn

cs3_admin

Megkezdődtek Felgyőn az ivóvízminőség-javító program munkálatai (videóval)

cs3_admin

Jubileumi lovasnap és megyei döntős fogathajtó verseny Felgyőn

cs3_admin

Felgyői siker a Csikóchampionatuson

cs3_admin

A csongrádi és a felgyői gazdák is támogatják a Magyarok Kenyere programot (képgalériával)

cs3_admin

Horgászverseny Felgyőn

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább