Vélemény

Szijjártó Péter: Az európai uniós források nem humanitárius adományok

„Van egy nagyon fontos elvi alapvetés, amit tisztáznunk kell, mielőtt bármilyen módon is az európai uniós forrásokról beszélünk. A nemzetközi liberális mainstream sokszor próbálja elhitetni velünk, hogy az európai uniós források valamifajta nagyvonalúságnak a kifejeződését jelentik a nyugati barátaink részéről, ez azonban nem így van.

Az európai uniós források nem humanitárius adományok, és nem a nyugat-európai országok jófejségének vagy nagyvonalúságának köszönhetően állnak elő, hanem az európai emberek, köztük a magyar emberek teljesítményének nyomán teremtődnek meg. Fontos tisztázni tehát, hogy az európai uniós források, az a mi pénzünk is. Ahhoz a helyzethez, hogy európai uniós források vannak, hogy azok előálltak, ahhoz mi, magyar emberek, és Magyarország is hozzájárult saját gazdasági teljesítményével.

Magyarország minden olyan európai szerződést tiszteletben tartott, betartott és teljesített, amelynek nyomán az Európai Uniós források tisztességes és politikamentes elosztását jogosan várhatjuk el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Hat kockasajt

cs3_admin

Orbán Viktor: Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak

cs3_admin

Heckenast László: Stratégiai magyar és lengyel vétó

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsányék legújabb gyöngyszeme, két részletben

cs3_admin

Marco Rossi: A srácok mindent megtettek a gyógyulásom érdekében

cs3_admin

Szörényi Levente: Helyette is szégyenkezem!

cs3_admin

György László: El akarnak küldeni bennünket az asztaltól

cs3_admin

Jeszenszky Zsolt: Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

cs3_admin

Kásler Miklós: A medicina nem matematika

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább