Kistelek

Szélpál Norbert Kistelekre látogatott

Kisteleken vendégeskedett a KITE focitáborában a Paksi FC-hez fél éve eligazolt hátvéd.

A Cs3.hu megkeresésére, a mára már közismert sportoló elmondta, nagyon szívesen jön Kistelekre. Bár a pályafutása Szegeden kezdődött, de több alkalommal is meghívta a kisteleki Czeigersmidt Roland a KITE egyik jelenlegi edzője, az általuk szervezett tornákra, amelyek időnként több napig is eltartottak.

Először csak pár alkalommal, aztán rendszeresen, míg végül az egész csapatot megismerte. A barátság és a kapcsolat, azóta megmaradt és csak erősödött, illetve Zsótér Donáttal is sokat játszott együtt, de gyerekkori barátja, Lévai Norbi is kisteleki, akivel azóta is tartják a kapcsolatot. A 24 éves labdarúgó, régi álma volt, hogy első osztályú csapatban játszhasson. A Békéscsabán eltöltött évek meghatározóak voltak számára, hiszen a foci berkeiben az NBII legjobb védőjének titulálták. Fiatal kora ellenére, nagy alázattal és tisztelettel beszélt volt klubjairól, és hálás, hogy jelenlegi csapatában, az elmúlt rövid időszakban is, rengeteg lehetőséget kapott a bizonyításra. Viszonylag hosszú szerződése van még a Pakssal (3 év), amelyet szeretne azzal eltölteni, hogy minden idejét a sportkarrierjének áldozza, és meghatározó játékosa lehet jelenlegi klubjának. A látogatása alkalmával, a sok kisgyereket látva, azért eszébe jutottak a gyermekkori évek, és az álmok, amelyek mára, valóra váltak. Természetesen Szélpál Norbi előtt is hosszú még az út, nem kizárt, hogy egyszer valamelyik külföldi csapatnál is hallhatjuk a nevét, de egyelőre, a fociért rajongó hazai társadalom, azzal is elégedett, hogy ilyen kiváló labdarúgókat itthoni csapatoknál tudhatunk.

T.G.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Szolgálnak-Védenek!

tk_arpad

Véget ért a Térzene Program Kisteleken

tk_arpad

Ingyenes lomtalanítás és elektronikai hulladékgyűjtés lesz Kisteleken

cs3_admin

Máté Péter, az Edda, a Magna Cum Laude és Bach dalai is felcsendülnek Kisteleken

cs3_admin

Másodszorra szerveztek nyári tábort a fiatal horgászoknak Kisteleken

cs3_admin

Kelet-Európa Kupán a kisteleki Hétkerék görkorisai

cs3_admin

TérZene Kisteleken

cs3_admin

Zsótér Donát és Ádám Martin a KITE „táborában”

cs3_admin

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább