Szentes Vélemény

Meyer Pál – Sport az élet?

Couple in a spinning class wearing sportswear.

Újabb fordulóponthoz érkezett a Szentes városvezetésének holdudvarához tartozó B. István szakmai karrierje.  A JÖSSZ által Szentes Város Önkormányzata Sportbizottságának oszlopra emelt tagja ismét letette névjegyét a szakmaiatlanság és az intolerancia mellett. Cselekedeteivel most is – mint már számos alkalommal – bizonyította, hogy elkötelezett élharcosa saját egyedi érdekeinek. Cégvezetőként már legendássá vált alakja, most pedig szakmaiságát a sport egyik helyi nagyköveteként bizonyítja, ismételten.

Az egyéni sportágakért, különösképp az atlétikáért régóta elkötelezett, utazási cége nevében is nehézatléta dobószámot felelevenítő B. István ismét megmutatta, hogy visszavonhatatlanul lojális az egészséges, sportos életmódot folytatni kívánó szentesiek iránt. Az már bizonyos, hogy a szabadidősportot nem támogatja, főleg, hogy ha élete leheletnyi felületen néhány pillanat erejéig összeér a mozogni kívánókkal. Biztosan azért, mert az elmúlt évtizedekben látványosan eltolta magától a mozgás bármely formáját, így nem meglepő, hogy hangszigetelt szaunába kívánná kötelezni mindazokat, akik rendszerint tenni kívánnak egészségük érdekében. Főként, ha egy sportág zenét kíván maga mellé, a kívánt hatás, a várt eredmények elérése érdekében, mert az adja a mozgástempót.

Történt ugyanis, hogy B. István ismét „kardot rántott”, s felszólalt a tömegsporthoz alapvetően szükséges levegővétel ellen. Biztos azon a párton áll, hogy a mozgáshoz kell az üvegház hatás. Talán éppen ezért akarta szaunába kényszeríteni – nem először – a lelkes tömegsportolókat a napokban, hiszen ha lakhelyétől nem messze nyitva van egy ablak edzés közben, és netalán tán oxigénhez is jutnak a testedzők, akkor az edzéshez szükséges zene ellehetetleníti a sportokat „maximálisan támogató szakember” pihenését még egy késő délutáni órában is. Lelke rajta. Biztos ebből fakadt az indíttatás, hogy a spinningezőkre zárassa a terem ablakát a napokban, hiszen a sportág gyakorlásához szükséges zene zavarja őt a televízió nézésben.

Cselekedete pusztán egy dolgot bizonyít: A szentesi álcivil JÖSSZ a sportszakbizottságba olyan álsportolót delegált, akinek az álma, a sport zajától mentes álmos város.

Meyer Pál

A kiemelt kép illusztráció

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

10 éves a Kanálgép zenekar

cs3_admin

Vádalkuval derülhetett ki, hol a 14 éve meggyilkolt szentesi nő holtteste

cs3_admin

Új alegységgel bővült a szentesi műszaki ezred

cs3_admin

Népszerű Farkas Sándor videója Szentesen

cs3_admin

Új múzeum Szentesen – a természettudomány Szentesre költözik

tk_arpad

A városatyákon múlik, hogy elfogadják-e ismét a segítséget a szentesi színház érdekében

tk_arpad

Megtalálták a 2006-ban meggyilkolt szentesi nő holttestét

tk_arpad

Trombitás Kristóf: Kollektív őrületben utazik a baloldal

tk_arpad

Holman Istvánt nevezték ki az SZVSZ élére

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább