Kistelek

Rendhagyó gyereknap a KITE-nél

A gyakorlatnak megfelelően, hagyományosan júniusban zárja az évet az iskolai tanév végeztével, Kisteleken a Kisteleki Testedző Egyesület. Idén a járványügyi helyzetre való tekintettel az edzések is hónapok óta szüneteltek, így leszűkült a kapcsolat a gyerekekkel és a szülőkkel.

Czeigersmidt Roland edző kezdeményezésére, mivel semmilyen rendezvény sem volt szervezhető, de a közel múltban feloldották a szigorú korlátozásokat, kézenfekvő volt, hogy gyereknap révén, egy családias rendezvény keretein belül, meghívják a gyerekeket és szüleiket egyaránt. A legkisebb korosztályt célozták meg, mivel ők állnak legközelebb a gyerekkorhoz, így legtöbben az óvodások és kisiskolások voltak jelen. A borús idő ellenére a hangulat nagyon jó volt, alig várták a gyerekek hogy találkozzanak egymással, és a szülőknek is volt mit mesélniük ennyi idő után.

A délelőtt folyamán a családok mérhették össze ügyességüket és gyorsaságukat, a családi váltók és sorversenyek alkalmával. A díjazás során a pálya kezdőköréből, „Szedd magad” édességverseny során önmagukat jutalmazhatták a gyerekek, ki mennyit tudott összeszedni. Később, apa-fia, anya-apa, és vegyes csapat összeállítású mérkőzések zajlottak késő délutánig a műfüves pályán, mondta el, Dancsok Csaba az egyesület szakosztályvezetője. Pihenőt a déli ebéd nyújtott, amit teljes mértékben a klub elnöke Molnár Róbert finanszírozott, és mint elmondta, nagyon örül annak, hogy a KITE nem csak a sportban nyújt kiváló teljesítményt, hanem a kapcsolatok ápolása terén is. A szervezés részéről Czeigersmidt Roland is elismerően nyilatkozott, és köszöni a szülők hozzájárulását, hiszen mindenki nagyon jól érezte magát, annak ellenére, hogy a szigorú előírásokat itt is be kellett tartani, de a játékos feladatok és az együttjátszás örömét nem tudta elvenni sem a szülőktől és főleg nem a gyerekektől. Külön köszönet Asztalos János szülőnek a pörkölt megfőzéséért illetve Pál Zsoltnak és családjának, a szervezésben nyújtott segítségért.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor