Kistelek Koronavírus

Hetedszerre fertőtlenítették a gyakran használt közterületeket Kisteleken

Egy motoros és egy háti permetezővel, egyszerre több helyszínen végezték el a beavatkozást a kisteleki polgárőrök, együttműködve a helyi önkormányzattal.

Május14-én, csütörtökön este folytatta a Kisteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a fertőtlenítő permetezést Kisteleken. A védőfelszerelések felvételét, a beöltözést követően a könyvtártól indult a két páros az előzetesen megbeszélt közterületekre.

A teljesen feltöltött állapotban nagyjából 30-35 kg-os motoros permetezővel elsőként a piac belső terét, majd a piac környékét fertőtlenítették, majd a tartály újabb feltöltését követően az Egészségügyi Központ és a Mentőállomás környékén végezték el a tisztító beavatkozást.

Eközben a háti permetezővel rendelkező páros a belterületi buszmegállókat vette kezelésbe, majd a SPAR áruház bejáratának és a bevásárlókocsiknak fertőtlenítése után a vasútállomást és környékén fejezték be az éjszakai munkát.

Mint azt Kácsor Pétertől, az egyesület elnökétől megtudta a kistelekjaras.hu portál , immár hetedik alkalommal végeztek fertőtlenítést, együttműködve Kistelek Város Önkormányzatával. Az alkalmazott fertőtlenítőszer hígított hipó oldat, a koncentrációt és kiszórás módját vegyészekkel, gyógyszerésszel, kertésszel, továbbá az önkormányzattal is egyeztették. A feladatot ezúttal is az esti órákra időzítették, megvárva minden kereskedelmi egység bezárását, ezen felül pedig a polgárőrök a környezetet is biztosítják, hogy hogy még véletlenül se jöjjön se ember, se állat a közelbe.

A későbbi fertőtlenítő permetezésekről az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően, az önkormányzattal egyeztetve születik majd döntés.

Forrás: kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

6360 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 115 beteg

cs3_admin

3806 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 106 beteg

cs3_admin

Arany minősítést szerzett a Kisteleki Citerazenekar

cs3_admin

3 929 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 117 beteg

cs3_admin

Orbán Viktor: Ismét bevezetik az idősek vásárlási sávját

cs3_admin

3334 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 91 beteg

cs3_admin

Oldalára borult egy autóbusz Kisteleknél

cs3_admin

4320 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 111 beteg

cs3_admin

4397 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 121 beteg

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább