Kistelek Koronavírus

Hetedszerre fertőtlenítették a gyakran használt közterületeket Kisteleken

Egy motoros és egy háti permetezővel, egyszerre több helyszínen végezték el a beavatkozást a kisteleki polgárőrök, együttműködve a helyi önkormányzattal.

Május14-én, csütörtökön este folytatta a Kisteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a fertőtlenítő permetezést Kisteleken. A védőfelszerelések felvételét, a beöltözést követően a könyvtártól indult a két páros az előzetesen megbeszélt közterületekre.

A teljesen feltöltött állapotban nagyjából 30-35 kg-os motoros permetezővel elsőként a piac belső terét, majd a piac környékét fertőtlenítették, majd a tartály újabb feltöltését követően az Egészségügyi Központ és a Mentőállomás környékén végezték el a tisztító beavatkozást.

Eközben a háti permetezővel rendelkező páros a belterületi buszmegállókat vette kezelésbe, majd a SPAR áruház bejáratának és a bevásárlókocsiknak fertőtlenítése után a vasútállomást és környékén fejezték be az éjszakai munkát.

Mint azt Kácsor Pétertől, az egyesület elnökétől megtudta a kistelekjaras.hu portál , immár hetedik alkalommal végeztek fertőtlenítést, együttműködve Kistelek Város Önkormányzatával. Az alkalmazott fertőtlenítőszer hígított hipó oldat, a koncentrációt és kiszórás módját vegyészekkel, gyógyszerésszel, kertésszel, továbbá az önkormányzattal is egyeztették. A feladatot ezúttal is az esti órákra időzítették, megvárva minden kereskedelmi egység bezárását, ezen felül pedig a polgárőrök a környezetet is biztosítják, hogy hogy még véletlenül se jöjjön se ember, se állat a közelbe.

A későbbi fertőtlenítő permetezésekről az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően, az önkormányzattal egyeztetve születik majd döntés.

Forrás: kistelekjaras.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

3876 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős, krónikus beteg

cs3_admin

3867 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 7 idős krónikus beteg

cs3_admin

Bedő Tamás Csongrád polgármesterének tájékoztatója a koronavírusról – 2020.05.29.

cs3_admin

Elindul a magyar fejlesztésű lélegeztetőgép gyártása Magyarországon

cs3_admin

3841 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 krónikus beteg

cs3_admin

3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 4 krónikus beteg

cs3_admin

A kisteleki vásárban lehet ingyenesen regisztrálni a kerékpárokat

cs3_admin

3793 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 6 idős krónikus beteg

cs3_admin

Országos tisztifőorvos: már lényegesen többen gyógyultak meg, mint ahányan aktívan fertőzöttek

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább