Vélemény

Hámori Tamás: Mozgássérült eb és szolidaritás

Főpolgármester úr, miközben miközben hazugnak nevezi a kormányt, kijelentette, nem irattak titoktartási nyilatkozatot azzal a bizonyos orvossal. Aki aztán elmondta, de igen.

Nos Karácsony Gergelynek nem ez az első, vélhetően nem is utolsó valótlan állítása. Ez van, ehhez ért. (Illetve ehhez sem…) Nincs egyedül azon az oldalon.
Az ugyanis nyilvánvaló, a nyugati mainstream média tollnokai nem az ujjacskájukból szopták, hogy a magyar parlament nem ülésezik. Lásd CNN interjú. Ezt a hazugságot csak magyar forrásokból szedhették. És az illetők biztos nyugati fogyasztásra szánták, a magyar emberek, még a legelvakultabbak is pontosan tudják, hogy nem igaz. A cél az ország pozícióinak gyengítése. Hogy ez netán tíz millió embernek okoz kárt, nem szempont.
Miközben milliószám érkezik maszk, meg egyéb eszköz, az embernek és politikusnak egyaránt alkalmatlan “európai ellenzéki” Szabó Tímea pár százezer maszk miatt hisztizik. Miközben az unió egyik mantrája a szolidaritás. (Ami persze leginkább azt jelenti, be kéne fogadni afrikai agysebészeket és atomtudósokat.) Tegyük félre, hogy azok a magyarok nem tehetnek róla, a vonal rossz oldalára kerültek! Viszont, mivel a vírus nem kér útlevelet, ha nekik segítünk, magunknak is segítünk.

Visszatérve a sánta kutyára. Ömlenek a történetek utcára tett súlyos (és persze névtelen) betegekről. Az, hogy ezeket a sztorikat közli a 444 és baráti köre, nem meglepő. Eddig is ezt tették, bajuk nincs belőle, hát miért is ne.
Viszont az, hogy egy kerületi polgármester is beszáll? Akinek, HA igaz lenne a történet kötelessége intézkedni? Az asszonyság két dolgot árult el. Egy: ő is szeret hazudni. Kettő: teljesen alkalmatlan a posztjára.
Egészséget, türelmet!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor