Koronavírus Térség

1 milliós felajánlás a felgyői Grow Group Palánta Kft-től a szentesi kórháznak

Dobos Ferenc a felgyői Grow Group Palánta Kft tulajdonosa és egyben tősgyökeres szentesi lakos is, aki az elmúlt évek folyamán is több alkalommal támogatta a térség egyes rendezvényeit, vagy éppen egy jó ügy érdekében tett felajánlást. A jelenlegi járványügyi helyzetben Farkas Sándor parlamenti államtitkár mellett az elsők között tett 1 millió forintos felajánlást a Kft részéről a Szentesi Kórház számára.

Kérdésünkre, hogy miért csatlakozott a felajánlók sorához, elmondta: ”Nem tudható mi lesz a járvány kimenetele. Természetesen bizakodó vagyok, főleg ha betartjuk a szabályokat. Én is a veszélyeztetett korosztályhoz tartozom, és itthon vagyok, de tartom a kapcsolatot a céggel, családdal, és minden lehetőséget kihasználok, hogy a gyermekemmel legyek. Ennek ellenére nem tudható, hogy milyen időszak elé nézünk, így azt gondolom, hogy aki most segít, kétszeresen segít. Ha valami egyszer kiesik, nehezen pótolható. A társadalomban való gondolkodást kell szem előtt tartanunk, együtt kell gondolkodnunk, így lehet előre haladni, illetve az összefüggéseket tiszteletben tartani és használni is kell. Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy akinek lehetősége van, mindegy milyen mértékben, de segítsünk egymásnak és a társadalomnak, illetve a benne élő embereknek. A mostani helyzetben mindenki tud segíteni, természetesen mindenki a maga módján, és ha megteheti, tegye meg! Ez a lényeg számomra, hiszen kerek a Föld ez az egészséges körforgás, én így gondolkodom. Nem volt számomra kérdés, hogy egy ilyen járványügyi helyzetben segítsek-e. A lehető leghamarabb hoztam meg ezt a döntést, amihez remélhetőleg még többen csatlakoznak, és mihamarabb felülkerekedünk ezen a nehéz helyzeten.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Két kamion ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Felnőttfilmes karrierre gondolt egy Csongrád-Csanád megyei férfi, végül csalás lett belőle

tk_arpad

Zárul a Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése

tk_arpad

Megyénkben sincs már érvényben a tűzgyújtási tilalom

tk_arpad

6,418 millió a beoltottak, 11 392 az új fertőzöttek száma, a múlt héten elhunyt 46 beteg

tk_arpad

Személyautók ütköztek Földeáknál a ködben

cs3_admin

Baleset Hódmezővásárhelynél

cs3_admin

Fék helyett a gázpedálra lépett a sofőr, elütötte a kerékpárját toló gyalogost

cs3_admin

Kisteherautó borult fel az M5-ösön, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább