Koronavírus Térség

1 milliós felajánlás a felgyői Grow Group Palánta Kft-től a szentesi kórháznak

Dobos Ferenc a felgyői Grow Group Palánta Kft tulajdonosa és egyben tősgyökeres szentesi lakos is, aki az elmúlt évek folyamán is több alkalommal támogatta a térség egyes rendezvényeit, vagy éppen egy jó ügy érdekében tett felajánlást. A jelenlegi járványügyi helyzetben Farkas Sándor parlamenti államtitkár mellett az elsők között tett 1 millió forintos felajánlást a Kft részéről a Szentesi Kórház számára.

Kérdésünkre, hogy miért csatlakozott a felajánlók sorához, elmondta: ”Nem tudható mi lesz a járvány kimenetele. Természetesen bizakodó vagyok, főleg ha betartjuk a szabályokat. Én is a veszélyeztetett korosztályhoz tartozom, és itthon vagyok, de tartom a kapcsolatot a céggel, családdal, és minden lehetőséget kihasználok, hogy a gyermekemmel legyek. Ennek ellenére nem tudható, hogy milyen időszak elé nézünk, így azt gondolom, hogy aki most segít, kétszeresen segít. Ha valami egyszer kiesik, nehezen pótolható. A társadalomban való gondolkodást kell szem előtt tartanunk, együtt kell gondolkodnunk, így lehet előre haladni, illetve az összefüggéseket tiszteletben tartani és használni is kell. Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy akinek lehetősége van, mindegy milyen mértékben, de segítsünk egymásnak és a társadalomnak, illetve a benne élő embereknek. A mostani helyzetben mindenki tud segíteni, természetesen mindenki a maga módján, és ha megteheti, tegye meg! Ez a lényeg számomra, hiszen kerek a Föld ez az egészséges körforgás, én így gondolkodom. Nem volt számomra kérdés, hogy egy ilyen járványügyi helyzetben segítsek-e. A lehető leghamarabb hoztam meg ezt a döntést, amihez remélhetőleg még többen csatlakoznak, és mihamarabb felülkerekedünk ezen a nehéz helyzeten.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

531 az új fertőzött, elhunyt 6 beteg

cs3_admin

Elhunyt két beteg, 526 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Buszvezető vesztette életét, amikor egy fának ütközött Kecskeméten

cs3_admin

Deutsch Tamás: Karácsony láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni

cs3_admin

Kisteherautók ütköztek a 47-esen

cs3_admin

Fagyott az éjjel

cs3_admin

Elhunyt tizenhárom beteg, 1072 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Fékezés nélkül csapódott egy autóba, majd azt egy teherautónak lökte egy szerb gépkocsi az M5-ösön

cs3_admin

Istálló égett Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább