Koronavírus Térség

1 milliós felajánlás a felgyői Grow Group Palánta Kft-től a szentesi kórháznak

Dobos Ferenc a felgyői Grow Group Palánta Kft tulajdonosa és egyben tősgyökeres szentesi lakos is, aki az elmúlt évek folyamán is több alkalommal támogatta a térség egyes rendezvényeit, vagy éppen egy jó ügy érdekében tett felajánlást. A jelenlegi járványügyi helyzetben Farkas Sándor parlamenti államtitkár mellett az elsők között tett 1 millió forintos felajánlást a Kft részéről a Szentesi Kórház számára.

Kérdésünkre, hogy miért csatlakozott a felajánlók sorához, elmondta: ”Nem tudható mi lesz a járvány kimenetele. Természetesen bizakodó vagyok, főleg ha betartjuk a szabályokat. Én is a veszélyeztetett korosztályhoz tartozom, és itthon vagyok, de tartom a kapcsolatot a céggel, családdal, és minden lehetőséget kihasználok, hogy a gyermekemmel legyek. Ennek ellenére nem tudható, hogy milyen időszak elé nézünk, így azt gondolom, hogy aki most segít, kétszeresen segít. Ha valami egyszer kiesik, nehezen pótolható. A társadalomban való gondolkodást kell szem előtt tartanunk, együtt kell gondolkodnunk, így lehet előre haladni, illetve az összefüggéseket tiszteletben tartani és használni is kell. Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy akinek lehetősége van, mindegy milyen mértékben, de segítsünk egymásnak és a társadalomnak, illetve a benne élő embereknek. A mostani helyzetben mindenki tud segíteni, természetesen mindenki a maga módján, és ha megteheti, tegye meg! Ez a lényeg számomra, hiszen kerek a Föld ez az egészséges körforgás, én így gondolkodom. Nem volt számomra kérdés, hogy egy ilyen járványügyi helyzetben segítsek-e. A lehető leghamarabb hoztam meg ezt a döntést, amihez remélhetőleg még többen csatlakoznak, és mihamarabb felülkerekedünk ezen a nehéz helyzeten.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szénatároló gyulladt ki Hódmezővásárhely külterületén

cs3_admin

Két kisteherautó és kamion ütközött az M5-ösön, a helyszínen 42 fokot mutatott a hőmérő

cs3_admin

Meghalt 1 beteg, 69-cel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Defektes kamion kerékcseréje miatt ütközött négy autó az M5-ösön, Kiskunfélegyháza határában

cs3_admin

Meghalt 8 beteg, 91-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Brutális baleset Mélykút közelében, az egyik sofőrért mentőhelikopter érkezett

cs3_admin

Teherautó és egy személyautó ütközött egymással Hódmezővásárhely és Orosháza között

cs3_admin

Meghalt 4 beteg, 54-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Személyautóba csapódott nagy sebességgel egy kisteherautó Jakabszállásnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább