Koronavírus Térség

1 milliós felajánlás a felgyői Grow Group Palánta Kft-től a szentesi kórháznak

Dobos Ferenc a felgyői Grow Group Palánta Kft tulajdonosa és egyben tősgyökeres szentesi lakos is, aki az elmúlt évek folyamán is több alkalommal támogatta a térség egyes rendezvényeit, vagy éppen egy jó ügy érdekében tett felajánlást. A jelenlegi járványügyi helyzetben Farkas Sándor parlamenti államtitkár mellett az elsők között tett 1 millió forintos felajánlást a Kft részéről a Szentesi Kórház számára.

Kérdésünkre, hogy miért csatlakozott a felajánlók sorához, elmondta: ”Nem tudható mi lesz a járvány kimenetele. Természetesen bizakodó vagyok, főleg ha betartjuk a szabályokat. Én is a veszélyeztetett korosztályhoz tartozom, és itthon vagyok, de tartom a kapcsolatot a céggel, családdal, és minden lehetőséget kihasználok, hogy a gyermekemmel legyek. Ennek ellenére nem tudható, hogy milyen időszak elé nézünk, így azt gondolom, hogy aki most segít, kétszeresen segít. Ha valami egyszer kiesik, nehezen pótolható. A társadalomban való gondolkodást kell szem előtt tartanunk, együtt kell gondolkodnunk, így lehet előre haladni, illetve az összefüggéseket tiszteletben tartani és használni is kell. Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy akinek lehetősége van, mindegy milyen mértékben, de segítsünk egymásnak és a társadalomnak, illetve a benne élő embereknek. A mostani helyzetben mindenki tud segíteni, természetesen mindenki a maga módján, és ha megteheti, tegye meg! Ez a lényeg számomra, hiszen kerek a Föld ez az egészséges körforgás, én így gondolkodom. Nem volt számomra kérdés, hogy egy ilyen járványügyi helyzetben segítsek-e. A lehető leghamarabb hoztam meg ezt a döntést, amihez remélhetőleg még többen csatlakoznak, és mihamarabb felülkerekedünk ezen a nehéz helyzeten.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Óvatosan a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon (is)!

Szabó Viktor

Jó hír a szentesi és csongrádi autósoknak is! Könnyebbség jön a gépjárműadó fizetésben!

Szabó Viktor

Munkácsy, a festőfejedelem musicalt mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Farkas Sándorral is tárgyalt Navracsics Tibor Szegeden

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak figyelem! Életbe lépett a „vörös kód”!

Szabó Viktor

A Szentest és Csongrádot útba ejtő Volánbuszokat is élőben követheti a telefonján

Szabó Viktor

Szentesre és Csongrádra is markáns lehűlés érkezik

Szabó Viktor

Boldog új évet, Cs3.hu Család!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak, érdemes még ma teletankolni a verdát!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább