Vélemény

Hámori Tamás: Mert vétkesek közt cinkos aki néma…

Többen kérték tőlem és másoktól, ebben a helyzetben ne izékéljük az ellenzéket, összefogásra, együttműködésre van szükség. Így igaz.
Hadd demonstráljam egy példával!
Ausztriában dolgozó polgár egy újság fotójával illusztrálva közli, ott napi 15 000 tesztet végeznek. Majd imigyen zárja: “Így működik olyan ország, ahol nem a haverok mondják meg mi legyen, hanem szakértők.” Amivel bizonytalanságot, bizalmatlanságot generál. Az pedig jelen helyzetben életveszélyes lehet.
Miközben a bécsi lap természetesen NEM azt írja, hogy napi 15 000 tesztet végeznek odaát. Kurz arról beszél, fel kell készülni, lehetőséget kell teremteni AKÁR 15 000 teszt elvégzésére, ha a járvány olyan méreteket öltene. Ami nagyon más. (És amit Orbánék pont ugyanúgy csinálnak!) Viszont átlag olvasó biztos nem fogja a német szöveget silabizálni. Ő látja a bécsi lap fotóját, látja, hogy 15 000 meg hogy test és elhiszi meg persze terjeszti a magyar szöveget. Kinn dolgozó barátunk, aki vagy minden nyelvtudás nélkül mosogat valahol, vagy szándékosan hazudik eléri a célját. Az eredmény így vagy úgy azonos, kárt okoz. Ami miatt szélsőséges esetben akár emberek halhatnak meg. No ezért nem szabad csendben maradni.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Az apátsági cukrászdás számlával kapcsolatban jutott eszembe

Szabó Viktor

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

Szabó Viktor

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

Szabó Viktor

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor