Szentes

Alultervezett a költségvetés Szentesen

Nem újszerű, a korábbiakhoz nagyon hasonló a város idei költségvetése Szentesen – hangsúlyozta Bujdosó Tamás a 2020. évi büdzsé tárgyalása után. Az önkormányzati képviselő kiemelte, hogy kimondottan alultervezettnek látja, hiszen összeállítója nem az elmúlt évek tényszámait, záró adatait, hanem a tervszámokat veszi figyelembe idénre is. Holott a város korábban is 20 százalékkal többet költött évente a tervezettnél. Így a tényszámokkal kellett volna dolgoznia a költségvetési tervezet elkészítőjének. Bujdosó Tamás pozitívumként emelte ki, hogy a korábbi városvezető évtizedekig nem költött szinte semmit a városházára. A jelenlegi képviselő-testület azonban most megszavazott 85 millió forintot.

– Az összegből 65 milliót az elektromos hálózat felújítására, fűtéskorszerűsítésre pedig 20 milliót terveztünk be első lépcsőben. Utóbbi ugyanis 2 ütemben fog megvalósulni, most fűtőtestek cseréje történik meg – mondta, hozzátéve, hogy a térfigyelő kamerák bővítésére további 11 millió forintot költenek a város közbiztonsága érdekében.

Tölgyesi Adél

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A szentesi Hősök erdeje futópályája fénybe borult

cs3_endre

Frontálisan ütközött két autó, öten sérültek meg Szentes mellett

cs3_admin

Csongrádi bor múltja lesz a téma csütörtöki Szentesi Szalonban

tk_arpad

Szentesen tartja A revizor előbemutatóját a Békéscsabai Jókai Színház

cs3_admin

Vonattal ütközött egy személyautó Szentesen

tk_arpad

Őzet ütött el egy autó a Szentesi híd előtt

cs3_admin

Szentesi fiatalok karácsonyi nagy ötlete

cs3_admin

Újra fénykorát éli a Tóth József Színház

cs3_admin

Eltűnés miatt keresnek egy szentesi nőt

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább