Kistelek

Multi-Art Kreatív Műhellyel bővült a kisteleki művelődési központ

A sikeres pályázat eredményeképpen egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok, önképző körök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

Az EFOP-4.1.7-16 kódszámú, a közösségi művelődési intézmény -és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretén belül, a Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. 20.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az európai uniós támogatás segítségével létrejött a Multi-Art Kreatív Műhely a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével. (Hasznos alapterület: 43,47 m2).

A projekt célja a nem formális és informális tanulási alkalmak, képzések, programok és szolgáltatások lebonyolításához szükséges tanulási, kreatív és szolgáltató tér kialakítása a helyi művelődési központ épületének bővítésével.

A fejlesztés eredményeként egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok tanulási alkalmainak lebonyolítására, az önképzőkörök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

2018.06.28-án megtörtént a munkaterület átadása, az épület műszaki átadás – átvétele 2019.08.31-én valósult meg.

A Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. Multi-Art Kreatív Műhely kialakítása a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével című EFOP-4.1.7-16-2017-00021 kódszámú pályázata a Széchenyi 2020 program keretén belül valósult meg.

kistelekjaras.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor