Kistelek

Multi-Art Kreatív Műhellyel bővült a kisteleki művelődési központ

A sikeres pályázat eredményeképpen egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok, önképző körök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

Az EFOP-4.1.7-16 kódszámú, a közösségi művelődési intézmény -és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretén belül, a Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. 20.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az európai uniós támogatás segítségével létrejött a Multi-Art Kreatív Műhely a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével. (Hasznos alapterület: 43,47 m2).

A projekt célja a nem formális és informális tanulási alkalmak, képzések, programok és szolgáltatások lebonyolításához szükséges tanulási, kreatív és szolgáltató tér kialakítása a helyi művelődési központ épületének bővítésével.

A fejlesztés eredményeként egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok tanulási alkalmainak lebonyolítására, az önképzőkörök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

2018.06.28-án megtörtént a munkaterület átadása, az épület műszaki átadás – átvétele 2019.08.31-én valósult meg.

A Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. Multi-Art Kreatív Műhely kialakítása a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével című EFOP-4.1.7-16-2017-00021 kódszámú pályázata a Széchenyi 2020 program keretén belül valósult meg.

kistelekjaras.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Bővül a kisteleki piac

cs3_admin

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Ötvenen Kistelekről

cs3_admin

Kisteleken is megszentelték az új kenyeret

cs3_admin

Kitüntetést kapott a kisteleki járás főállatorvosa

cs3_admin

Hollywoodi lovas kaszkadőr és világbajnok hajtók a kisteleki vásártéren

cs3_admin

Idén is megszentelték a kenyeret a kisteleki Tündérkertben

cs3_admin

Szolgálnak-Védenek!

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább