Kistelek

Multi-Art Kreatív Műhellyel bővült a kisteleki művelődési központ

A sikeres pályázat eredményeképpen egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok, önképző körök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

Az EFOP-4.1.7-16 kódszámú, a közösségi művelődési intézmény -és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretén belül, a Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. 20.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az európai uniós támogatás segítségével létrejött a Multi-Art Kreatív Műhely a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével. (Hasznos alapterület: 43,47 m2).

A projekt célja a nem formális és informális tanulási alkalmak, képzések, programok és szolgáltatások lebonyolításához szükséges tanulási, kreatív és szolgáltató tér kialakítása a helyi művelődési központ épületének bővítésével.

A fejlesztés eredményeként egy olyan többfunkciós helyiség jött létre, mely alkalmas a helyi alkotó- és előadó-művészeti csoportok tanulási alkalmainak lebonyolítására, az önképzőkörök foglalkozásainak megvalósítására, és a művelődési központ kibővített szolgáltatásainak kivitelezésére.

2018.06.28-án megtörtént a munkaterület átadása, az épület műszaki átadás – átvétele 2019.08.31-én valósult meg.

A Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft. Multi-Art Kreatív Műhely kialakítása a kisteleki Klebelsberg Művelődési Központ bővítésével című EFOP-4.1.7-16-2017-00021 kódszámú pályázata a Széchenyi 2020 program keretén belül valósult meg.

kistelekjaras.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Le a kalappal! 5. helyen végzett a Bor Pál fizikaversenyen a kisteleki fiatal

Szabó Viktor

Bakson alkoholt, Kisteleken kerékpárt lopott – nem úszta meg szárazon

Szabó Viktor

A kisteleki fürdő is milliókat kap a kormánytól

Szabó Viktor

Eltűnt egy 14 éves kisteleki lány

tk_arpad

Március 15-én 13 órakor nyit a kisteleki termálfürdő

tk_arpad

Kendert termesztett otthonában egy kisteleki férfi

tk_arpad

Kistelek mulatott a hétvégén

cs3_admin

Véget ért a Farsang Kupa Kisteleken

tk_arpad

Végéhez ért az Esély Itthon Kisteleken projekt

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább