Kistelek

Március elején zárva lesz a kisteleki termálfürdő

A zárva tartás alatt kivitelezők elhelyezik az új szárnyat a meglévő fürdővel összekötő üvegfalat, a fürdő dolgozói pedig elvégzik az éves karbantartási és tisztítási feladatokat is.

Tovább folytatódik a 2019. évben megkezdett kisteleki termálfürdő bővítése. A kivitelező Globál 21 Kft. meghaladta az 50%-os készültségi fokot és 2020. március 2-12 között elhelyezésre kerül az új szárnyat a meglévő fürdővel összekötő üvegfal. Ezen idő alatt a kisteleki termálfürdő zárva tart. A fürdő dolgozói elvégzik az éves karbantartási és tisztítási feladatokat is.

Az Önkormányzat által elnyert támogatásnak köszönhetően egy 160 m2-es szárnnyal egészül ki a meglévő termálfürdő épülete, amelynek célja egy olyan központ létrehozása mely különböző egészséges életmód tanácsadást és kapcsolódó gyógyászati kezeléseket szolgáltat a látogatók számára.

A munkálatok 2019 június hónapban kezdődtek el és 2020. április végén fejeződnek be.

A HUSRB/1602/31/0068 azonosító számú projekt lehetőséget ad az új szárny teljes berendezésének és eszközállományának a beszerzésére is. Az új szolgáltatások biztosítása érdekében megvásárlásra kerül pl.: 4 darab új masszázs ágy, egy jacuzzi, egy infraszauna merülődézsával, egy mágnesterápiás matrac és egy caracalla kád is.

Az építési tevékenységgel párhuzamosan elkészült egy új weboldal is, amelynek célja, hogy az elsősorban egészségturizmushoz kapcsolódó turisztikai ajánlatokat összekapcsolja a Kistelek – Magyarkanizsa útvonalon és hogy felhívja a figyelmet a turisztikai lehetőségekre a régióban. Elérhetősége: http://www.oasisprojekt.eu. Erre azért volt szükség mert a turisztikai ajánlatok el vannak szigetelve, a potenciáljuk nincsen megfelelő mértékben kihasználva.

A projekt megvalósítási ideje: 2018. május 1. – 2020. április 30.

A projekt összköltségvetése 588.017,84 Euró, melyből az Európai Unió társfinanszírozása 499.815,16 Eurót tesz ki.

kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bemutatták a kisteleki iskolafelújítási projektet

cs3_admin

A csúcsidényt záró Ádám Martin ismét Kistelekre látogatott.

cs3_admin

Az autó a belső- és külső szalagkorlátnak is neki csapódott, majd három keréken sodródott tovább az M5-ösön

cs3_admin

Kigyulladt egy üzem épületének teteje Kisteleken

cs3_admin

Kisteleken debütált a GCreload zenekar

cs3_admin

Befejeződött a teherautó műszaki mentése az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött Kisteleknél

cs3_admin

Egy kisteherautó borult fel az M5-ös autópályán Kistelek határában

cs3_admin

Kisteleken rendezték a Lábtoll-labda Diákolimpia V-VI. korcsoportok országos döntőjét

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább