Kistelek

Március elején zárva lesz a kisteleki termálfürdő

A zárva tartás alatt kivitelezők elhelyezik az új szárnyat a meglévő fürdővel összekötő üvegfalat, a fürdő dolgozói pedig elvégzik az éves karbantartási és tisztítási feladatokat is.

Tovább folytatódik a 2019. évben megkezdett kisteleki termálfürdő bővítése. A kivitelező Globál 21 Kft. meghaladta az 50%-os készültségi fokot és 2020. március 2-12 között elhelyezésre kerül az új szárnyat a meglévő fürdővel összekötő üvegfal. Ezen idő alatt a kisteleki termálfürdő zárva tart. A fürdő dolgozói elvégzik az éves karbantartási és tisztítási feladatokat is.

Az Önkormányzat által elnyert támogatásnak köszönhetően egy 160 m2-es szárnnyal egészül ki a meglévő termálfürdő épülete, amelynek célja egy olyan központ létrehozása mely különböző egészséges életmód tanácsadást és kapcsolódó gyógyászati kezeléseket szolgáltat a látogatók számára.

A munkálatok 2019 június hónapban kezdődtek el és 2020. április végén fejeződnek be.

A HUSRB/1602/31/0068 azonosító számú projekt lehetőséget ad az új szárny teljes berendezésének és eszközállományának a beszerzésére is. Az új szolgáltatások biztosítása érdekében megvásárlásra kerül pl.: 4 darab új masszázs ágy, egy jacuzzi, egy infraszauna merülődézsával, egy mágnesterápiás matrac és egy caracalla kád is.

Az építési tevékenységgel párhuzamosan elkészült egy új weboldal is, amelynek célja, hogy az elsősorban egészségturizmushoz kapcsolódó turisztikai ajánlatokat összekapcsolja a Kistelek – Magyarkanizsa útvonalon és hogy felhívja a figyelmet a turisztikai lehetőségekre a régióban. Elérhetősége: http://www.oasisprojekt.eu. Erre azért volt szükség mert a turisztikai ajánlatok el vannak szigetelve, a potenciáljuk nincsen megfelelő mértékben kihasználva.

A projekt megvalósítási ideje: 2018. május 1. – 2020. április 30.

A projekt összköltségvetése 588.017,84 Euró, melyből az Európai Unió társfinanszírozása 499.815,16 Eurót tesz ki.

kistelekjaras.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor

7 nap alatt 9 bűncselekményt követett el egy férfi Kisteleken

Szabó Viktor

A csongrádi fogorvos, akitől csak a szorítóban kell félni – íme Dr. Gyulai Balázs! – VIDEÓ!

Szabó Viktor

Pénztárcatolvajt fogtak a kisteleki rendőrök

Szabó Viktor

Zsótér Donát a pályafutásáról mesélt a kisteleki focitáborban

Szabó Viktor

Ingyenes kerékpárregisztráció lesz Kisteleken

Szabó Viktor

Pénteken eső, szombaton csillag hullott Felgyőn

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább