Belföld

Megölte az asszonyt, majd eltűnt egy férfi egy Kiskunmajsai tanyáról

Gyilkosság történt egy Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján gyilkosság áldozata lett.

A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi, aki a gyilkosság után elhagyta a helyszínt és nyoma veszett. A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő tanyájukon. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen indíték vezetett a gyilkossághoz. Úgy tudjuk, a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkosa, majd magára hagyta. A nő holttestét egy családtag fedezte fel, és értesítette a hatóságokat. Egy a környéken élő férfi elmondása szerint rendes, szorgalmas házaspárnak ismerte őket és nem tudja elképzelni, hogy mi állhat a gyilkosság hátterében. A környéket ellepték a rendőrök, a környező erdőkben és területeken nagy erőkkel, a polgárőrök bevonásával keresik a feltételezett elkövető nyomait. 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy kiskunmajsai tanyán 2020. február 17-én 18 órakor holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett. Az esettel összefüggésben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság keresi Börcsök Imre 75 éves kiskunmajsai lakost. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hétfőtől lehet regisztrálni a TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra

cs3_admin

Több mint ezer határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Rekordot döntött az első házasoknak járó adókedvezmény

cs3_admin

Már 400 ezernél többen csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

cs3_admin

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – tizenöt éve szivárgott ki az őszödi beszéd

cs3_admin

Akció indul a vezetés közben mobilozók kiszűrésére

cs3_admin

Két év tíz hónapra ítélte a bíróság Lagzi Lajcsit

cs3_admin

Diákutaztatási pályázatot hirdet a Rákóczi Szövetség az október 23-i nemzeti ünnepre

cs3_admin

Az új fejlesztési ciklusban 1700 milliárd forintot biztosít a kormány a településeknek

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább