Csongrád

Új irodát nyitott a kamara Csongrádon

Csongrádon nyitott ügyfélszolgálati irodát a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK). A gazdasági önkormányzat képviselete a település szívében, a Fő utca 19-21. szám alatt várja a város és térségének vállalkozásait. A létesítményben modern körülmények között fogadják az egyre nagyobb a szervezethez forduló ügyfeleket.

A nyitóünnepségen Bedő Tamás, a város polgármestere elmondta, több mint 3 éve fordult hozzá Horváth János, a kamara csongrád térségi szervezetének elnöke, hogy lobbizni fog egy helyi iroda megnyitásáért. Kiemelte, nagyon örül, hogy ez megvalósult, hiszen több mint 1300 vállalkozásnak válik így könnyebbé a kamarai ügyintézés.

A gazdasági önkormányzat térségi szervezete eddig is fontos szerepet játszott a város üzleti közösségének szervezésében, de komoly feladatokat látott el a pályaorientáció területén is – emelte ki Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Hozzátette, hogy a heti 2 alkalommal nyitva tartó irodában a kamara összes szolgáltatása elérhető lesz, legyen szó akár az országosan is egyedülálló Kamarai Alapok pályázatról, a Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak ügyintézéséről, kamarai nyilvántartásokkal kapcsolatos ügyintézésről, külkereskedelmi okmányok hitelesítéséről, békéltetős testületi kérelmekről, vagy csak akár egy kérdésről, amelynek megválaszolása segítheti a vállalkozók munkáját.

Horváth János, a CSMKIK Csongrád Térségi Szervezetének elnöke szerint óriási előrelépés az új iroda megnyitása, hiszen amellett, hogy a helyi cégekhez közelebb kerültek a kamarai szolgáltatások, a gazdasági élet új tartalommal való megtöltése is nagy lehetőséget tartogat számukra. Mint hangsúlyozta, a rendkívül rossz állapotból megmentett és felújított, mára már minden modern követelménynek megfelelő iroda tökéletes színtér lehet ehhez a feladathoz.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Csongrád Térségi Irodájának címe: Csongrád, Fő utca 19-21., telefonszám: 30/388-7429. A kamara Csongrádi irodája mellett a megyében több városában, így Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen is várja ügyfeleit. További információk www.csmkik.hu.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Fű és avar égett Csongrádon

cs3_admin

Robogós baleset Csongrádon

cs3_admin

Nappali programok sokasága a 30. KTN fesztiválon

cs3_admin

Slágerlistás előadók élőben a 30. KTN Fesztiválon

cs3_admin

Kiderült mi okozhatta a felgyői hulladéklerakóban keletkezett tüzet

cs3_admin

Hétvégén ismét Strandok éjszakája a csongrádi fürdőben

cs3_admin

Szombaton kezdődik a 42. Csongrádi Napok – Fontos Információ!

cs3_admin

Motoros ütközött személyautóval Csongrádon

cs3_admin

Két biciklis ütközött össze a kerékpárúton Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább