Csongrád

Új irodát nyitott a kamara Csongrádon

Csongrádon nyitott ügyfélszolgálati irodát a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK). A gazdasági önkormányzat képviselete a település szívében, a Fő utca 19-21. szám alatt várja a város és térségének vállalkozásait. A létesítményben modern körülmények között fogadják az egyre nagyobb a szervezethez forduló ügyfeleket.

A nyitóünnepségen Bedő Tamás, a város polgármestere elmondta, több mint 3 éve fordult hozzá Horváth János, a kamara csongrád térségi szervezetének elnöke, hogy lobbizni fog egy helyi iroda megnyitásáért. Kiemelte, nagyon örül, hogy ez megvalósult, hiszen több mint 1300 vállalkozásnak válik így könnyebbé a kamarai ügyintézés.

A gazdasági önkormányzat térségi szervezete eddig is fontos szerepet játszott a város üzleti közösségének szervezésében, de komoly feladatokat látott el a pályaorientáció területén is – emelte ki Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Hozzátette, hogy a heti 2 alkalommal nyitva tartó irodában a kamara összes szolgáltatása elérhető lesz, legyen szó akár az országosan is egyedülálló Kamarai Alapok pályázatról, a Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak ügyintézéséről, kamarai nyilvántartásokkal kapcsolatos ügyintézésről, külkereskedelmi okmányok hitelesítéséről, békéltetős testületi kérelmekről, vagy csak akár egy kérdésről, amelynek megválaszolása segítheti a vállalkozók munkáját.

Horváth János, a CSMKIK Csongrád Térségi Szervezetének elnöke szerint óriási előrelépés az új iroda megnyitása, hiszen amellett, hogy a helyi cégekhez közelebb kerültek a kamarai szolgáltatások, a gazdasági élet új tartalommal való megtöltése is nagy lehetőséget tartogat számukra. Mint hangsúlyozta, a rendkívül rossz állapotból megmentett és felújított, mára már minden modern követelménynek megfelelő iroda tökéletes színtér lehet ehhez a feladathoz.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Csongrád Térségi Irodájának címe: Csongrád, Fő utca 19-21., telefonszám: 30/388-7429. A kamara Csongrádi irodája mellett a megyében több városában, így Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen is várja ügyfeleit. További információk www.csmkik.hu.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor

A szentesi és csongrádi pedagógusok is ismerkedhettek a mesterséges intelligenciával

Szabó Viktor

Feszítővassal támadt egy férfi egy csongrádi házra

Szabó Viktor