Csanytelek

Eltűnés miatt keresik Gujdi Dzsenifert

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 15 éves csanyteleki lány megtalálásában.

A Csongrádi Rendőrkapitányság 06020/157/10/2020. Kör számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Gujdi Dzsenifer eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2020. január 31-én délután tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Gujdi Dzsenifer körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Rövid, fekete haja és barna szeme van. Eltűnésekor kék cipőt, zöld farmernadrágot és rózsaszín, derékig érő kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon (6640 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Csanyteleken hangosbemondóval is tájékoztatják a lakosságot

cs3_admin

Felújítják Csanytelek főutcáját

tk_arpad

Útlezárás, forgalomterelés csanyteleken

cs3_admin

Vállalkozói fórum Csanyteleken

cs3_admin

Erhard Gyula a csanyteleki „kedves ember”

cs3_admin

Nemzetközi focimeccs Csanyteleken

cs3_admin

Szent László szobrot avattak Csanyteleken

cs3_admin

XXIX. Falunapok Csanyteleken

tk_arpad

Népdalköri találkozó Csanyteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább