Vélemény

Apáti Bence: Magyar György börtönbiznisze

Az unió szerint már az is kínzásnak számít, ha egy gyilkos cellájába nem süt be eléggé a nap.

Magyar György ügyvéd egy időben gyakori vendég volt az ellenségnek harc nélkül, ezüsttálcán átnyújtott Hír TV-ben. Ez az időszak egybeesett azzal, amikor még Kálmán Olga legendás objektivitásával és Veiszer Alinda földrészeken átívelő szakmaiságával akarták kormányra segíteni a Jobbikot a Fideszt kisebb, de inkább nagyobb összegekért eláruló, magukat jobboldalinak hazudó újságírók.

Az elúszott országgyűlési, parlamenti választás után a tulaj bedobta a törülközőt, nem fújkálta össze többet hűvös hajnalokon alpári üzeneteivel Magyarország legkülönfélébb köztereit, felhagyott azzal a hobbijával is, hogy kásás hangon, isiá­szos tüneteket mutatva, zavart nyilatkozatokat adjon a balliberális médiában dolgozó újságíróknak. Azoknak, akik egészen az árulását megelőző pillanatig naponta tolvajozták és oligarcházták.

A Jobbik közben szépen belerokkant Vona Gábor nagy innovációjába. A valaha még húszszázalékos támogatottsággal büszkélkedő párt a legutóbbi mérések szerint hat százalékon áll, vezetősége-elnöksége egymást marja-öli, hiszen az egykorvolt radikálisok pontosan tudják, hogy befellegzett a többek között a gyöngyöspatai masírozásoktól népszerűvé vált pártjuknak.

Az első pofon akkor jött, amikor kiderült, hogy a szavazóik nem kultiválják, ha Kálmán Olgával, Kéri Lászlóval, Magyar Györggyel, Farkasházy Tivadarral, Csáki Judittal, Alföldi Róberttel és még vagy féltucat balliberális értelmiségivel kötött szövetséggel akarnak új, igazi polgári konzervatív Magyarországot teremteni.

Nyilvánvalóan azok a balliberálisok, akik 2006-ban, a Heti hetesben még az összevert, kilőtt szemű tüntetőkön gúnyolódtak, és a fasizmus visszatértét vizionálták egy kisebb méretű magyar zászlótól is, az árpádsávosról nem is szólva, Wass Albertet nácizták és Dörner György ellen tüntettek, nem egy olyan országot szeretnének, ahol az állam az anyát és az apát tekinti családnak, ahol a migránsok cirógatása helyett marcona katonák védik a határt, és ahol hittanórák vannak az iskolákban.

A valóságtól és a realitástól elrugaszkodott gondolat, hogy a teljes balliberális panoptikummal, Koncz Zsuzsával, Kulka Jánossal, Bródy Jánossal, Dés Lászlóval, Gyurcsány Ferenccel, a román pártoknak kampányoló momentumos fia­talokkal és Kálmán Olga baráti körével fel lehet építeni egy másik, egy jobb polgári-konzervatív Magyarországot.

Ehhez szorosan kapcsolódik a második pofon, hiszen milyen érzés lehet a Fideszben csalódott újságíróknak a Jézust és Szent Istvánt gyalázó Vágó Istvánnak, a szemek kilövetésében meglehetősen szorgalmasnak és eredményesnek bizonyuló Gyurcsánynak, az Árpád fejedelem helyett Göncz Árpádot kedvelő Karácsony Gergelynek és a liberális kultúra felsőbbrendűségét büszkén hirdető balliberális pártoknak kampányolni. Elképesztő jeleneteket és cikkeket eredményez ez a jelenlegi abszurd helyzet.

A Jobbik pártalapítványának pénzéből működő N1TV-n manapság Para-Kovács Imre és Havas Henrik, a két egykori Heti hetes-szereplő arról szokott kiselőadást tartani, hogy szerintük azért nincs jobboldali kultúra, hogy azért maradtak le fényévekre a jobboldali írók, rendezők és színészek a csodálatos liberális kollégáiktól, s azért nem születnek a jobboldalon értékes alkotások, mert a jobboldalon csupa tehetségtelen, buta senkiházi van, akik a balliberális művészek árnyékába sem érhetnek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor