Kult

Karácsony elmúltával…

Blurred christmas background with fireplace and christmas tree

Karácsonykor talán egy kicsit megfeledkezünk problémáinkról. Azok is eszünkbe jutnak, akikkel nem találkozunk nap mint nap, és már nincsenek közöttünk. Akik netalán megbántottak bennünket azokra is tudunk kedvesen nézni, kimondatlanul is kívánva nekik boldog ünnepeket. Adakozunk a nehéz sorban- és egyedül élőknek.

Világszerte segélykoncertek, összefogás az újságok hasábjain és az internetes oldalakon. Akiken emberek sorsa múlik, azoknak az ünnepi beszédei a szívünkig hatolnak és ilyenkor talán el is hisszük, hogy értünk vannak. De az ünnepnapok elmúltával már minden olyan lesz, mint előtte: haragosainkra ismét rossz szemmel nézünk, és a segítségért nyúló kezet ellökjük. Az ünnepi beszédek üres szavakká fakulnak. Egy évet kell várni újra a karácsonykor megtapasztalható nem mindennapi érzésre. Pedig nagyon sok hétköznap is lehetne karácsony ott, ahol a legfontosabb: lélekben.Tegyünk érte, hogy így legyen, ezért segítsünk környezetünkön, embertársainkon, mert mindenki segíthet valakinek, ha igazán akar.

Segítsünk hát ahogy arra lehetőségünk adódik! Segítsünk élelemmel, tüzelővel, meleg ruhával, munkával, jó szóval….szívünk melegével!

Kormányos Lajos

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Matuska Szilveszter – Az első újkori magyar terrorista…

cs3_admin

Egy apáca, akire már életében szentként tekintettek

cs3_admin

Ingyen nézhető a neten az HBO legújabb dobásának első része

cs3_admin

Megérkezett a Wonder Woman 1984 újabb előzetese

cs3_admin

Augusztus 21-én érkezik a Netflixre a Lucifer 5. évada

cs3_admin

Minisorozatként érkezik a Netflixre A martfűi rém

cs3_admin

Három szuperprodukciójának premierjét is elhalasztja a Disney

cs3_admin

Ennio Morricone hétfő hajnalban elhunyt

cs3_admin

Athéné: Színházat a városnak!

Sipos Kitti

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább