Csongrád

Erős család lett az Év családja Csongrádon

Ünnepi képviselő-testületi ülés keretében adták át csütörtökön Csongrádon az Év családja kitüntető címet. Az idei díjat Erős László és felesége, Erősné Szabó Mária családja kapta.

Erős László és Erősné Szabó Mária Csongrád városban élnek több évtizede, itt nevelték fel három gyermeküket szeretetben, egyetértésben. A szoros családi köteléken kívül mindig hasznos tagjai voltak a város aktív közösségének. 1995 óta tagcsaládja Csongrád legaktívabb civil szervezetének, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének. Az egyesületben először, mint vezetőségi tag, több, mint 6 éve az Egyesület elnökeként tevékenykedik a közösségért, a városért. Időt és energiát nem kímélve, munkája során mindig az egyesület érdekeit nézi, kitartóan és lelkiismeretesen szervezi a programokat. Férje és három felnőtt gyermeke szerető támogatásának köszönhetően, megteremtette az egyesületre oly jellemző barátságos és közvetlen légkört. Rendezvényeken – legyen az nagycsaládos vagy városi szintű – az egész család kiveszi részét a szervezéstől a megvalósításig egyaránt. Erősné Szabó Mária mindenki ügyét nagy odafigyeléssel és türelemmel kezeli. Fellépése és magabiztossága révén kiváló vezetővé vált. A nagycsaládosok nem félnek segítséget kérni tőle, odafigyel mindenkire és támogatásával, tanácsaival biztosítja, hogy az egész egyesület egy nagy családként tekintsen magára.

Szeretetteljes családi életük és egyéni példamutató magatartásuk tette méltóvá a családot a kitüntetésre.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

“Földön-vízen” – Csongrádi családi és baráti sportnap

cs3_admin

Megtalálták a tavaly nyáron eltűnt csongrádi fiú holttestét

cs3_admin

Pál István Szalonna és Bandája Csongrádon

cs3_admin

„Itt közlekedem, vigyázz rám!” megyei rajzpályázat csongrádi nyertesei

cs3_admin

Szüreti hétvége Csongrádon

cs3_admin

Személyautó és kerékpáros ütközött Csongrádon

cs3_admin

Két nap alatt két autót is ellopott egy férfi Csongrádon

cs3_admin

Csongrád adott otthont a 2021/2022-es szakképzési tanév országos megnyitójának

cs3_admin

Egy lakóház tetőszerkezete égett Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább