Csongrád

Erős család lett az Év családja Csongrádon

Ünnepi képviselő-testületi ülés keretében adták át csütörtökön Csongrádon az Év családja kitüntető címet. Az idei díjat Erős László és felesége, Erősné Szabó Mária családja kapta.

Erős László és Erősné Szabó Mária Csongrád városban élnek több évtizede, itt nevelték fel három gyermeküket szeretetben, egyetértésben. A szoros családi köteléken kívül mindig hasznos tagjai voltak a város aktív közösségének. 1995 óta tagcsaládja Csongrád legaktívabb civil szervezetének, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének. Az egyesületben először, mint vezetőségi tag, több, mint 6 éve az Egyesület elnökeként tevékenykedik a közösségért, a városért. Időt és energiát nem kímélve, munkája során mindig az egyesület érdekeit nézi, kitartóan és lelkiismeretesen szervezi a programokat. Férje és három felnőtt gyermeke szerető támogatásának köszönhetően, megteremtette az egyesületre oly jellemző barátságos és közvetlen légkört. Rendezvényeken – legyen az nagycsaládos vagy városi szintű – az egész család kiveszi részét a szervezéstől a megvalósításig egyaránt. Erősné Szabó Mária mindenki ügyét nagy odafigyeléssel és türelemmel kezeli. Fellépése és magabiztossága révén kiváló vezetővé vált. A nagycsaládosok nem félnek segítséget kérni tőle, odafigyel mindenkire és támogatásával, tanácsaival biztosítja, hogy az egész egyesület egy nagy családként tekintsen magára.

Szeretetteljes családi életük és egyéni példamutató magatartásuk tette méltóvá a családot a kitüntetésre.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Lopni próbált egy tömörkényi férfi egy csongrádi sütödéből

tk_arpad

Kitüntető díjakról döntöttek Csongrádon

tk_arpad

Munkatársát lopta meg egy férfi Csongrádon

tk_arpad

Káposztafőző verseny Csongrádon

tk_arpad

Árokba csúszott egy személyautó Csongrádon

tk_arpad

15. születésnapját ünnepelte Csongrádon a Fogyatékkal Élők Kisréti Otthona

tk_arpad

Hun-kori szarmata edénytöredék került elő a Tiszából Csongrádon

tk_arpad

Kiváló előadók, hálás közönség az idei KTN-en

tk_arpad

Természetvédelmi vetélkedő Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább