Térség

Bankszünnap miatt november 6-án érkezik egyes ellátások utalása

Withdrawing money from ATM

A Csongrád Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a 2019. október hóra járó (november hóban esedékes) családtámogatási ellátások (családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás) fogyatékossági támogatások, valamint szociális ellátások (ápolási díj, egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás, foglalkoztatást helyettesítő támogatás, időskorúak ellátása) utalása jogszabály szerint 2019. november 04. napján fog megtörténni.

Egyes takarékszövetkezetek 2019. október 31-ei dátummal beolvadtak a Takarékbank Zrt.-be. Ezek az intézetek november 4-5. között bankszünetet tartanak, ezért a fent említett ellátások az ott vezetett számlákon csak a bankszünetet követő napon, azaz november 6-án kerülnek jóváírásra.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Mentőhelikopter szállította el a súlyosan sérült férfit Vásárhely közelében

cs3_admin

A hatékony kontaktkutatásban elengedhetetlen a mobiltelefonos applikációk használata

Endre Araczki

Őrizetben a sorozatbetörő

cs3_admin

A US Openen a harmadik fordulóig jutott Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Endre Araczki

Hármas karambol az 55-ös főúton, hárman megsérültek

cs3_admin

Elmaradt az elsőbbségadás Vásárhelyen

cs3_admin

Személyautó fordult motoros elé Vásárhelyen

cs3_admin

Több mint 1100-an vehettek részt a nyári diákmunkában Csongrád-Csanád megyében

cs3_admin

Személyautó motortere füstölt Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább