Tech

Hajlítható kijelezős notebook a Lenovo-tól

Egyelőre csak néhány részlet ismert a 2020-ban érkező, a ThinkPad X1 családot bővítő eszközről.

A hajlítható kijelzővel szerelt telefonok piaci rajta bár egyre későbbre tolódik, kétségtelen, hogy ezek a készülékek vonták magukra idén a legtöbb reflektorfényt – most pedig a színpad a Lenovo-é, igaz a vállalat nem az okostelefon-piacon, hanem a notebookos szegmensben próbál szerencsét a technológiával.

A gyártó az Accelerate konferencián rántotta le a leplet a ThinkPad X1 szériát bővítő új, összehajtható kijelzővel szerelt notebookjáról. Az eszköz elmossa a határokat a készülékkategóriák között. A Lenovo mindenesetre PC-ként, illetve teljes értékű laptopként beszél az egyelőre név, és műszaki részletek nélkül bemutatott eszközről, úgyhogy vélhetően a rajtnál is ebbe a szegmensbe pozicionálja majd.

Ami a dizájnt illeti, a panelt övező kávák jóval vaskosabbak, mint azt a Lenovo csúcsnotebookjainál megszokhattuk. A hátlap az első képek alapján a ThinkPad szériától megismert matt borítást kapja, szélén egy fényes sávval. A gyártó láthatóan igyekezett könyvszerű megjelenést kölcsönözni az notebooknak, ami persze hasonló kialakításnál egyértelmű dizájndöntés. Az eszközben dolgozó hardver elemekről mindössze annyit tudni, hogy valamilyen Intel processzor hajtja majd az eszközt. A vállalat szerint továbbá a hajlítható kijelzős notebookhoz dokkoló is tartozik majd, amelyen keresztül több monitort is hozzákapcsolhatunk. Az első képek alapján az eszköz Windowst futtat majd.

Forrás: Lenovo

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Holnaptól letölthető az ingyenes digitálisjólét-szoftvercsomag

cs3_admin

Kémkedésre módot adó hibákat fedeztek fel videóchat appokban, a Signal is érintett

cs3_admin

Itt a natív VLC alkalmazás az M1-es Macekre

cs3_admin

Indul az új generációs Telekom IPTV tesztelése

cs3_admin

Lakott terület felett csak korlátozottan használhatók a drónok

cs3_admin

Itthon harminc éve ezen a napon indult az első mobilhálózat

cs3_admin

Itthon is rendelhető lesz az új elektromos Dacia

cs3_admin

Október 13-án mutatkoznak be az új iPhone-ok

cs3_admin

Elkészült az egy szájmaszkról készült legkimerítőbb elemzés

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább