Vélemény

Zelenka Dóra: Ébredjetek már fel fiatalok!

Igen, hozzátok beszélek, akik jókat derültök egy „szemkilövető” Gyurcsány Ferencen, ámuldoztok, hogy milyen menő, miközben ízléstelenebbnél ízléstelenebb módon gúnyoljátok ki azt, aki tesz is értetek valamit. Tudatlanság ez? Nem hiszem. Csupán megvezetés. Ez nekik nagyon jól megy.

A héten lesz az 1956-os forradalom 63. évfordulója. Hatvanharmadik éve annak, hogy nagyszüleink fellázadtak a kommunisták ellen, akik ellehetetlenítették az életüket, nyomorba és pusztulásba döntötték az országot. 50 évvel később, 2006-ban a szüleink „lázadtak” fel az országot tönkretevő, az embereket ellehetetlenítő szocialisták ellen. 13 évvel ezelőtt, október 23-án Gyurcsány Ferenc, akit most olyan sokan trendinek és menőnek tartotok, brutális rendőrterrorral emlékezett meg a forradalom hőseiről.

Egyszer hallottam valakitől, hogy a magyarokkal az a baj, hogy elég rossz a hosszú távú memóriájuk. Nem emlékeznek. Vagy csak nem akarnak. Elképedve néztem végig egy ma trendinek számító magyar influencer videóját, amiben a sztárvendég a „vörösfejű” Gyurcsány volt. Vidáman, kedvesen és fiatalosan beszélgettek a közösségi médiáról, a választásokról. 20 éves fiatalok bájologtak az egykori miniszterelnökkel. Azzal az emberrel, aki eladósította, tönkretette, szó szerint szétlopta az országot.

Igen, kedves fiatalok, Gyurcsány nagyban tehet arról, hogy Magyarország még mindig nem tarthat ott, mint az általatok imádott nagybetűs Nyugat. Az az ember, akivel most olyan büszkén csináltok videókat, akivel büszkén fotózkodtok, akit a közösségi oldalaitokon osztogattok, lájkoltok. Ez az ember magyarok ezreinek életét tette tönkre, emberek életét lehetetlenítette el. Nem csak a 2006-os rendőrterror napján, amikor emberek szemét lőtték ki gumilövedékkel az arctalan, névtelen, lóháton a tömegbe rontó rohamrendőrök. 2006 után rengeteg civil vált életképtelenné, de voltak, akik később öngyilkosságot követtek el, mert nem tudtak a testi fogyatékukkal élni. Többek között ezen emberek emlékét tiporjátok a mélybe, mikor felemelitek ezt az embert.

Tudjátok, szégyen, amit műveltek. Megvan mindenetek. Suliba jártok, jó esetben – persze, ha eleget tanultok – egyetemen is tudtok tanulni. Legrosszabb esetben megvan a legújabb androidos telefon, de amúgy nem, mert az iPhone az nálatok már alap. Státuszszimbólum. Kényelemben éltek, elmehettek bulizni, van pénz koktélokra, utazásra, meg nyáron fesztiválokra. És hogy ezt honnan tudom? Hát ti osztjátok meg! A Facebook, az Instagram tele van a ti jó életetekkel, mindenkinek mutatjátok, hogy milyen jó nektek, irigykedjenek csak.

De amikor szavazni kell, akkor jön a gyűlölködés és a hiszti. Mert ma Magyarországon olyan rossz élni, ugye?! Mert azzal etetnek titeket, hogy gyűlölni kell a Fideszt. Pedig, kedves fiatalok, ha a Fidesz nem lenne és nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnökünk, akkor bizony nem osztogatnátok ilyen hevesen az irigylésre méltó életeteket. Ugyanis nem lenne. Nem lenne időtök rá, mert már 18 évesen menni kellene dolgozni, hogy befizethessétek a hónapról hónapra emelkedő gázszámlát, villanyszámlát s a többi. Nem lenne pénzetek ájfonra meg a puccos Sziget Fesztiválra, mert kenyeret kellene venni, fizetni kéne a tandíjat, kamatmentes diákhitelről ugyanis álmodni sem mernétek. Dolgozni kéne akár több műszakban, több helyen. Pont úgy, ahogy azt a szüleink tették a Gyurcsány-éra idején. Azért, hogy otthont teremthessenek, hogy nektek könnyebb legyen.

Erre most a szemükbe köptök, lázadtok és Gyurcsány Ferencre vagytok büszkék. Arra az emberre, aki a saját milliárdjait emberek életének tönkretételével nyerte, arra az emberre, akiknek már a börtönben lenne a helye. Gratulálok!

Igazatok van, a politika vérfrissítés és a fiatalok nélkül nem működik! Kelletek, kellünk a politikába. Ebből a szempontból a Momentum és Fekete-Győr András jól csinálja, amit csinál. Azonban ők az értékrend mindennemű hiányával és a Gyurcsány-körrel maguk mögött szintén elvesztek. Trendin, fiatalosan, lila köntösben mondják vissza a déká-MSZP-SZDSZ-stb. által kreált posztkommunista ideológiát. Éppen azt, ami a csőd szélére juttatta az országot, ami miatt a hazánk szinte lekerült a térképről. Ezek a módszerek ma is ugyanoda juttatnák az országot, ahol 2010 előtt volt. Az elmúlt 9 év munkáját pedig dobhatnánk a kukába. Ez kell nektek? Lázadni ér, de hülyét ne csináljatok magatokból! Légyszi.

Az eredeti teljes cikket itt olvashatják el

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bohár Dániel: Karácsonyék hallgatnak

tk_arpad

Kovács András: Tényleg szóhoz sem jutok!

tk_arpad

Hámori Tamás: Egy tanár véleménye a tüntetésekről

Pászti Dániel

Irsai Farkas László: Nagyon nem értem én Grecsó Krisztiánt

tk_arpad

Kiszelly Zoltán: Ezért sem működnek a szankciók

tk_arpad

Fricz Tamás: A korrupt ellenzék nem úszhatja meg

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Akkor milyen túlsúly, meg milyen sajtószabadság, meg mi van itt, kérem tisztelettel???

tk_arpad

Kötter Tamás: Németországot eltávolították a legkegyetlenebb vallás, a totális woke ideológia nevében

tk_arpad

Hámori Tamás: Úgy tűnik lemaradtam valamiről

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább