Sport

Ez egy másik szint volt

Az FTC hazai pályán 3-0-ra kikapott a Ludogorectől az UEFA Europa League csoportkörében. A mérkőzés után Sergei Rebrov értékelt.

– Ez egy másik szint volt. Ellenfelünk az első percben betalált, így nagyon nehéz feladatunk volt a kapott gólt követően. Voltak lehetőségeink, de nem tudtuk gólra váltani őket, ilyen ellenfél ellen ez pedig nem fér bele. Nagyon erős csapat a Ludogorec, és ezt most láthatta mindenki. Természetesen másmilyen volt a meccs képe a második félidőben, hiszen emberelőnyben futballoztunk. Voltak lehetőségeink, Tokmac előtt két ziccer is adódott, de nem tudtunk betalálni. Ellenfelünk szinte minden évben játszik az európai kupaporondon, a játékosaik szintje is egészen más.  

Sergei Rebrov elmondta azt is, mivel volt elégedetlen, és mi az, amit pozitívumként tud értékelni a találkozót követően.

– Csalódott vagyok, mert magasak az elvárások felénk, de azt fontos elmondanom, hogy tizenöt éve nem játszott európai csoportkörben a Ferencváros, a játékosok nagy többsége pedig nem futballozott még ezen a színvonalon. Örülök, hogy Budapesten ilyen szintű meccseket rendezhetnek meg, minden pontért meg kell, és meg is fogunk küzdeni. Az NB I-ben néha van olyan, hogy tíz helyzetünk van, amiből kettőt gólra váltunk, itt kevesebb a sanszunk, nem lőttük be a lehetőségeket, ezért veszítettünk. Pozitívum, hogy kialakítottuk a helyzeteket, de az nem jó, hogy nem váltottunk őket gólra. A legnagyobb probléma a védekezésünk volt, nem helyeztünk elég nyomást az ellenfelünkre, sem az első félidőben, sem emberelőnyben, valamint nem kommunikáltunk eleget. Mint elmondtam, ezen a szinten ki kell használnod a helyzeteket, különben megbüntet az ellenfél.

fradi.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor