Csengele Sport

Éjszakai focitorna Csengelén

Augusztus 4-én, szombaton éjszaka kispályás focitornát rendeztek Csengelén.

A műfüves pályán megrendezett focitornán hat csapat indult el, ebből három (Góllövők, Trollfoci és Hangover ’96) csengelei volt. Külön érdekesség, hogy a Hangover ’96 játékosainak nagy része külföldön dolgozó falubeli volt.

A vetélkedés két hármas csoportban folyt le. Az első körben 1-1 csapat, a Gőllövők és a Trollfoci esett ki. Éjfélkor tartottak egy zsíroskenyér party-t, majd a döntőbe jutásért küzdöttek meg a focisták. A kiegyenlített erőket jellemzi, hogy volt olyan, hogy hetes rúgásokkal kellett eldönteni a továbbjutást. Az első helyért végül a a Hangover ’96 és Mono-pool Team mérkőzőtt meg. Itt is úgy látszott, hogy nem bír egymással a két csapat, amikor az utolsó percekben a Mono-pool megszerezte a vezetést, ezzel együtt a torna győzelmét. 

Aki a hideg idő és a késői időpont ellénére kilátogatott a meccsekre, nem bánta meg, hiszen látványos, hajtós küzdelmeket láthatott.

A torna legjobb kapusa Szabó Ádám (Titánok), legjobb játékosa Palásti András (Mono-pool Team), gólkirálya Ürmös Péter (Hangover ’96) lett.

Forrás, fotó: csengeleiinformaciok.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Az NB1 egyik legjobb játékosa hazaszökött Romániába

cs3_admin

Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, a leghíresebb magyarból

cs3_admin

A jövő évre halasztották az olimpiát

cs3_admin

Utolsóként leállt török Super Lige Európában

cs3_admin

Az FTC 15 millió forintot ajánlott fel a Szent László és Szent István Kórház Alapítványának

cs3_admin

Jövőre rendezhetik meg a labdarúgó Európa-bajnokságot

cs3_admin

Online testnevelésóra a debreceni kézilabdásokkal

tk_arpad

Az MLSZ felfüggesztette szervezett versenyprogramjait, bajnokságait

cs3_admin

NB I: Ötöt lőtt a Fradi és a Kisvárda is

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább