Tech

Új nyomógombos Nokia mobilok – akik csak telefonálni akarnak

A nyomógombos telefonok még mindig szerepet játszanak a piacon, és sokan használnak “butatelefont”. A Nokia név mindenkinek ismerősen cseng, a márkanév alatt a HMD bemutatott két új mobiltelefont, a Nokia 105 (2019)-et és a Nokia 220 4G-t.

Nokia 105 (2019)

A 105 kifejezetten azok számára készült, akik csak telefonálásra használják a mobiltelefonjukat. 119 x 49.2 x 14.4mm méreteknek köszönhetően könnyen elfér a zsebünkben, és mindössze 73-74 grammos. 800 mAh3-ás telepet kapott, így 25 nap készenlíti időt, és 14 óra beszélgetési időt ígérnek.

Nokia 220 4G

A kicsit komolyabb Nokia 220 már lehetővé teszi a 4G hálózat használatát, ezáltal a gyorsabb mobilinternetet és a 4G hívásokat – utóbbi sokszor előnyös, mivel jobb hangminőséget kínál. Igaz, a feltöltés csak 10 mbit/s, letöltés 5 mbit/s sebességű lehet, de egy nyomógombos telefon esetében ez is elég jónak hangzik. Kamera természetesen itt már van, egy VGA lencsével lőhetünk fotókat, mellette meg egy átlagos villanó kapott helyet. FM rádió, 3,5 mm-es jack szintén megtalálható a 220-ban is. A telep 1200 mAh-ás, a nagyobb tudáshoz nagyobb telep is kell. Méret ügyileg nem sokkal nagyobb, 121.3 x 52.9 x 13.4mm méretekkel rendelkezik, és 86.5 grammos.

Forrás: Nokia

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Androidon használ Firefoxot? Mielőbb frissítsen a 79-es verzióra!

cs3_admin

Fenyegetőzik a Facebook, hogy lekapcsolja Európát szolgáltatásairól

cs3_admin

Videojátékosok figyelem: súlyos adatszivárgás történhetett az Activisionnél, azonnali jelszócsere javasolt!

cs3_admin

Szerdán végre kiderülhet a PlayStation 5 ára

Endre Araczki

Egy héten belül jön a kereszt formájú mobil

Endre Araczki

Kijelző mögé rejtett szelfikamerával érkezik a ZTE okostelefonja

cs3_admin

Elképesztően sokat költenek az emberek mobilos játékokra

Endre Araczki

Elon Musk bemutatta a cyberpunk malacot, amelynek számítógép van az agyában

Endre Araczki

Óriási iPhone-vásárlási hullám jöhet ősszel

Endre Araczki

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább