Belföld

Gyilkosság a Bács-Kiskun megyei Dávodon

Egy helybéli asszony szerint a napokban egy eltűnt férfiről tettek bejelentést a rendőrségen. Az illető a Bács-Kiskun megyei Dávodon, a Szent István utcában lakott, és már nagyjából három hete nem adott életjelt magáról. 

Úgy tudjuk, a férfi holttestét az albérletének az udvarán elásva találták meg a rendőrök. Egy nő úgy nyilatkozott, az eltűnt férfi élettársa azt mondta, nem tudja, hol tartózkodik a férfi, illetve azt is mondta, hogy Németországba ment dolgozni. Egy helyi férfi kamerán kívül elmondta, a rendőrök szerda kora délután lezárták az utcát, és a hajnali órákig tartott a helyszínelés a Szent István utcai házban és az udvarban, ahol friss ásásnyomok voltak, és meg is találták az eltűnt férfi holttestét. A falubeliek megdöbbentek a történteken. A szomszédok szerint az eltűnt férfi nem italozott, a párjával együtt csendes életet éltek. Volt munkahelye, rendszeresen járt napszámba is, szorgalmas ember volt és nem tudnak róla, hogy lett volna haragosa.  
A rendőrség tájékoztatása szerint egy bejelentett eltűnés kapcsán bevezetett rendőri intézkedés során 2019. július 24-én egy holttestet találtak Dávodon. A haláleset kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága büntetőeljárást indított. A nyomozás során a rendőrök halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy középkorú helyi nőt gyanúsítottként hallgattak ki. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotók: Donka Ferenc- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez

Szabó Viktor

Ma dönthet az Országgyűlés az új államfőről

Szabó Viktor

Február 26-án választ államfőt az Országgyűlés

Szabó Viktor

Orbán Viktor: pedofil vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon!

Szabó Viktor

BREAKING: Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke lehet a következő köztársasági elnök

Szabó Viktor

Másodfokon is elítélték a DK-s Varju Lászlót, Varga Ferenc elvtársát

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a nemzeti kormány 2010 óta kiemelt partnerként működik együtt a gazdatársadalommal

Szabó Viktor

Sosem látott törvénysértés miatt brutális büntetést szabott ki az ÁSZ a baloldali pártokra

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább