Belföld

Gyilkosság a Bács-Kiskun megyei Dávodon

Egy helybéli asszony szerint a napokban egy eltűnt férfiről tettek bejelentést a rendőrségen. Az illető a Bács-Kiskun megyei Dávodon, a Szent István utcában lakott, és már nagyjából három hete nem adott életjelt magáról. 

Úgy tudjuk, a férfi holttestét az albérletének az udvarán elásva találták meg a rendőrök. Egy nő úgy nyilatkozott, az eltűnt férfi élettársa azt mondta, nem tudja, hol tartózkodik a férfi, illetve azt is mondta, hogy Németországba ment dolgozni. Egy helyi férfi kamerán kívül elmondta, a rendőrök szerda kora délután lezárták az utcát, és a hajnali órákig tartott a helyszínelés a Szent István utcai házban és az udvarban, ahol friss ásásnyomok voltak, és meg is találták az eltűnt férfi holttestét. A falubeliek megdöbbentek a történteken. A szomszédok szerint az eltűnt férfi nem italozott, a párjával együtt csendes életet éltek. Volt munkahelye, rendszeresen járt napszámba is, szorgalmas ember volt és nem tudnak róla, hogy lett volna haragosa.  
A rendőrség tájékoztatása szerint egy bejelentett eltűnés kapcsán bevezetett rendőri intézkedés során 2019. július 24-én egy holttestet találtak Dávodon. A haláleset kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága büntetőeljárást indított. A nyomozás során a rendőrök halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy középkorú helyi nőt gyanúsítottként hallgattak ki. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csaknem 8,5 milliárd forint jut a tanévben iskolatej-, iskolagyümölcs- és iskolazöldség-programra

cs3_admin

Több mint ezer határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Farkas Sándor: megerősítette a családi gazdaságokat a kormány

cs3_admin

Orbán Viktor: A negyedik hullám lassan bekeríti Magyarországot

cs3_admin

Stabil Fidesz-előnyt mérnek a közvélemény-kutatók

cs3_admin

121 településen nyílik új kisbolt a Magyar falu program révén

cs3_admin

Október 15-én kezdődnek az őszi érettségik

cs3_admin

1,5 milliárd forintos rendkívüli támogatás a nehéz helyzetben lévő kisebb borászatok számára

cs3_admin

A kormány kész 4 százalékponttal csökkenteni a szociális hozzájárulási adót

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább