Belföld

Gyilkosság a Bács-Kiskun megyei Dávodon

Egy helybéli asszony szerint a napokban egy eltűnt férfiről tettek bejelentést a rendőrségen. Az illető a Bács-Kiskun megyei Dávodon, a Szent István utcában lakott, és már nagyjából három hete nem adott életjelt magáról. 

Úgy tudjuk, a férfi holttestét az albérletének az udvarán elásva találták meg a rendőrök. Egy nő úgy nyilatkozott, az eltűnt férfi élettársa azt mondta, nem tudja, hol tartózkodik a férfi, illetve azt is mondta, hogy Németországba ment dolgozni. Egy helyi férfi kamerán kívül elmondta, a rendőrök szerda kora délután lezárták az utcát, és a hajnali órákig tartott a helyszínelés a Szent István utcai házban és az udvarban, ahol friss ásásnyomok voltak, és meg is találták az eltűnt férfi holttestét. A falubeliek megdöbbentek a történteken. A szomszédok szerint az eltűnt férfi nem italozott, a párjával együtt csendes életet éltek. Volt munkahelye, rendszeresen járt napszámba is, szorgalmas ember volt és nem tudnak róla, hogy lett volna haragosa.  
A rendőrség tájékoztatása szerint egy bejelentett eltűnés kapcsán bevezetett rendőri intézkedés során 2019. július 24-én egy holttestet találtak Dávodon. A haláleset kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága büntetőeljárást indított. A nyomozás során a rendőrök halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy középkorú helyi nőt gyanúsítottként hallgattak ki. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Az idén mintegy 950 milliárd forint használható fel a Vidékfejlesztési programban

cs3_admin

Egy alá csökkent a vírus reprodukciós rátája

cs3_admin

Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze

cs3_admin

Ügyintézői megkeresésnek álcázott csaló telefonhívások miatt riaszt a kibervédelmi intézet

cs3_admin

Áprilisban jegy és bérlet nélkül utazhatnak az alsósok a helyközi járatokon

cs3_admin

Podcastokkal is segíti az emelt szintű magyar érettségizők felkészülését a Katolikus Rádió

cs3_admin

Jövő kedden kezdődik az óvodai beiratkozás, az általános iskolákba április 16-ig lehet jelentkezni

cs3_admin

10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán

cs3_admin

Már hárommillió beoltott van

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább