Csongrád

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés Csongrádon

Több utánfutónyi monitor, kiszolgált számítástechnikai eszköz, régi háztartási gép, képcsöves televíziók sokasága gyűlt össze a Csongrád Megyei Kormányhivatal által szervezett elektronikai hulladékgyűjtés alkalmával Mórahalmon. Az akció Csongrádon folytatódik.

A helyi járási hivatal és a gyűjtés szakmai támogatója, a Multigrade Környezetvédelmi Kft. együttműködésében Mórahalmon is sikerült a lakosságot mozgósítani: több mint százan éltek a hulladék leadásának lehetőségével.

Minden háztartásban felszaporodnak az évek során az elromlott háztartási gépek, számítástechnikai eszközök, de a lakosság csak nehezen tud megszabadulni tőlük. Ezért szervezett a hivatal megyeszerte elektronikai hulladékgyűjtést. Mórahalom a negyedik helyszín, de az eddigi tapasztalatok itt is igazolódtak: nagy az igény az ilyen gyűjtésre, örültek az emberek, és arról érdeklődtek, mikor lesz legközelebb hasonló akció. A visszajelzések alapján pozitív hatású a hivatal kezdeményezése.

Az öt járási székhelyet érintő e-hulladék gyűjtőakció július 20-án, szombaton, Csongrádon folytatódik, ahol 8 és 12 óra között az Ifjúság téren várják a lakosságot.

Forrás: Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor