Csongrád

A százötvenezredik ügyfelét fogadta a csongrádi kormányablak

A Csongrádi Járási Hivatal kormányablakának százötvenezredik ügyfelét köszöntötte dr. Juhász Tünde kormánymegbízott és dr. Szubally Brúnó hivatalvezető.

A csongrádi integrált ügyfélszolgálat 2015 márciusában kezdte meg a működését a járásszékhelyen. Akkor 265-féle ügykörben fordulhattak a járásban élők a hivatal munkatársaihoz, mára az itt intézhető ügykörök száma elérte a 2500-at. Ezek egyik legnépszerűbbike a gépjármű-ügyintézés, Bólya János, a százötvenezredik ügyfél is éppen emiatt érkezett a hivatalba. – Elég sokat megfordulok itt, de eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Maximálisan elégedett vagyok az ügyintézéssel, rugalmasak, segítőkészek az itt dolgozók – mondta el a férfi, miután átadta neki Juhász Tünde és Szubally Brúnó a gratuláló emléklapot.

Dr. Juhász Tünde kiemelte: a statisztikák szerint a kormányablak alig több mint négy éves működése alatt a huszonkétezres lakosú járás minden lakója legalább egyszer megfordult már itt. A kormánymegbízott hozzátette: a legnépszerűbb szolgáltatások a személyi okmányokhoz, illetve a gépjárművekhez kapcsolódó ügyintézések, de az elmúlt egy hónapban a Családvédelmi Akcióterv által biztosított támogatások igénylése miatt is sokan fordultak a kormányablak munkatársaihoz. Felkészültünk a fogadásukra, minden ügyintézőnk tud segítséget nyújtani a szükséges dokumentumok beszerzéséhez – tájékoztatott.

A kormánymegbízott szerint az integrált ügyfélszolgálatok népszerűsége abból adódik, hogy az állampolgár egy helyen megkap minden információt, amely a hivatali ügyintézéshez szükséges.

(A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata)

Az eredeti cikk itt olvasható el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A DK csongrádi „biszbasszárusának” a helyesírás sem az erőssége

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor