Csongrád

Javaslatokat várnak az Egészségügyi Díjra Csongrádon

Csongrád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 20/2013. (XI. 21.) önkormányzati rendeletének 4.§-a alapján minden évben adományoz Egészségügyi Díjat.

A díj adományozható azon egészségügyben dolgozó személyek, szervezetek és közösségek számára, akik/amelyek az egészségügy területén hosszú időn át kifejtett, kimagasló munkásságukkal, maradandó alkotásukkal, tudományos kutatói tevékenységükkel különösképpen hozzájárultak a város egészségügyi életének fejlődéséhez.

A díj odaítéléséről a határidőre beérkezett javaslatok alapján az Egészségügyi és Szociális Bizottság tesz indítványt a Képviselő-testületnek.

A kitüntetésre méltónak tartott személyre vagy közösségre bárki tehet javaslatot írásban, aláírással ellátva, elektronikus, vagy papíralapú formában. A javaslatnak tartalmaznia kell a javaslattevő és a kitüntetésre javasolt személy nevét, elérhetőségét (lakcím, telefonszám, email cím) a kitüntetési javaslat indokolását, egy A/4-es oldalnál nem nagyobb terjedelemben. 

A kitüntetési javaslatot 2021. június 04. napjáig a Polgármesteri Hivatal Szociális és Lakásügyi Irodájához (Csongrád, Kossuth tér 7.), vagy a tothiren@csongrad.hu e-mail címre szíveskedjen eljuttatni.

Az előző években tett kitüntetési javaslatok csak abban az esetben vehetők figyelembe, ha a javaslattevő vagy más, ugyanazon személy, közösség, szervezet elismerését ismét javasolja.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A DK csongrádi „biszbasszárusának” a helyesírás sem az erőssége

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor