Kék Hírek

Nem jött össze a katalizátor lopás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2020. december 24-én tetten értek, és elfogtak négy katalizátortolvajt az Ipartelep utcában. A rendőrök először két gyanús férfira figyeltek fel 2 óra 45 perc körül, akik közül az egyik egy megemelt autó alatt feküdt, a másik mellette guggolt. Amikor a rendőröket észrevette a két férfi, vissza akartak menni az autójukhoz, amelyben két társuk várakozott. A járőrök ekkor igazoltatták őket, valamint átkutatták az autót és a négy férfi zsebét.

A rendőrök katalizátorlopáshoz alkalmas eszközöket, illetve alufóliába csomagolva kábítószergyanús fehér port találtak a 40 éves, budapesti H. Józsefnél, a 49 éves, szintén budapesti Sz. Valentinnél, és harmadik társuknál, egy 32 éves román állampolgárnál. Negyedig társukon kívül mindhárom férfi ellen más hatóságoknál büntetőeljárás van folyamatban, többek között lopás és kábítószer birtoklása miatt.

A III. kerületi rendőrök a négy embert előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették őket, és lopás bűntett kísérlet, illetve – a három férfit – kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük szabálysértési feljelentést is tettek a kijárási tilalom megszegése miatt. Az illetékes bíróság 2020. december 26-án elrendelte letartóztatásukat.

Forrás: police.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor

Eltűnés miatt keresnek egy szentesi fiatalt

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi házból lopott egy csongrádi férfi

Szabó Viktor

Nem a tévedésből címlapokra került bírósági végrehajtót gyilkolták meg Szentesen!

Szabó Viktor

BREAKING! Meghalt egy 40 év körüli nő Szentesen, vizsgálatot folytat a rendőrség! 

Szabó Viktor

Médianapot tartottak a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor