Csongrád

Az önkénteseket köszöntötték Csongrádon

A koronavírus miatt kialakult helyzetben Csongrádon is megmozdultak az önkéntesek, akik az idősek hétköznapjaiban segítettek, hogy otthon, biztonságban tudjanak ma­­radni. Az önkéntesek munkáját pénteken egy rendezvény keretében köszönte meg a csongrádi önkormányzat, amelyhez helyi intézmények és vállalkozók is csatlakoztak.

Pénteken egy ünnepi vacsorával fejezte ki köszönetét a Csongrád Városi Önkormányzat mindazoknak, akik az embert próbáló járványügyi veszélyhelyzetben társadalmi összefogással, segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy Csongrádon sikeresen védekezhessenek a koronavírus ellen. Az önkéntes kez­de­ményezést Csongrádon Rácz Nikolett indítot­ta el és 26-an csatlakoztak a csoporthoz.

A Mozi Menza épületében tartott rendezvényen Gyovai Gáspár alpolgármester megköszönte az önkénteseknek a segítő munkájukat, akik főleg bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, postai csekkek befize­tésében segítettek az időseknek és a rászorulóknak, de igye­­keztek az egyedi igényekre is megoldást találni. Az alpolgármester a város nevében egy-egy 10 alkalmas fürdőbérletet adott minden segítőnek, elismerve a munkájukat.

A rendezvényen az Ének Iskolájából és a Sztárban sztárból is ismert Kurcz Szandi lépett fel, aki szintén kiemelte az önkéntesek munkájának fontosságát.

A vacsorát a csongrádi önkormányzat mellett több helyi vállalkozó is támogatta.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor