Szentes Térség

Itt a válasz – Újságírói glossza a szentesi kórház kapcsán

Varga Ferenc országgyűlési képviselő igazán lokálpatrióta 😏 … tényleg most kell verni a “tamtamot”? Eddig nem akart tenni a kórházunkért? Korábban kellett volna! Bezárt a fül-orr-gégészet fekvő betegellátása a szentesi kórházban. Szomorú és tragikus. Varga Ferenc és Szabó Zoltán Ferenc Szentes polgármestere az elmúlt években hányszor tárgyaltak személyesen a szegedi fenntartóval?

Hányszor mentek át azért Szegedre, hogy tájékozódjanak? Jöhet a jól betanult hazugság: “nem álltak velünk szóba.” A legkorábbi, bárki számára kikérhető kimutatás alapján havi szinten! átlagosan 10 fekvő beteget látott el ez az osztály. Ezt az itt dolgozók is megmondhatják, ha valaki kételkedne…Ezt 2 éve tudta Szabó Zoltán és Varga Ferenc? Ha én falakat áttörő lokálpatrióta vagyok szeretett városunkban, nincs az a fal amin nem megyek át… Utánajártak bármikor is?

De hol volt Szentes polgármestere és mit tett azért, hogy orvosokat csábítson Szentesre? De a kérdés tovább fűzhető; Szentes lakossága 2019 óta durván több, mint 1000 emberrel csökkent! Az ő válasza: a kormány hibája… és Szabó Zoltán Ferenc? Vajon ő felelősségre vonható? Hány gazdaságélénkítő programot tervezett? Hányszor volt Budapesten lobbizni, hányszor próbált meg más városok polgármesterével összefogni? Hány városfejlesztő programot írt és hányat próbált meg megvalósítani? Nem kell messzire menni. Csongrádon kézilabda csarnok épült, ingyenes nagykoncertek vannak, fejlődik a kultúra. Szegeden a nagy beruházás; az elektromos autógyár. E két település polgármestere a városukra és annak lakóira gondolnak! Szabó Zoltán Ferenc lemarad és mindig másokat hibáztat. A számos városi ingatlan közül hányat ajánlott fel orvosok lakhatására? Kinek van tanácskozási és aláírási joga Szentesen? Farkas Sándornak? Bozó Zoltánnak? NEM! Szabó Zoltán Ferencnek!

Miért most megy Varga Ferenc a belügyminiszterhez? Miért nem ment egy éve, hogy tájékoztassa őt? Vannak problémák igen! Tenni kell érte! Évtizedekig bérprobléma volt az egészségügyben, vizit és dobozdíj volt…most egy egészségügyi szakdolgozó több, mint fél millió nettó forintot vihet haza, egy orvos több millió forintot. Hiány van sajnos mindkettőből de a bérrendezés az első állomás volt! Ébredjen már fel Varga Ferenc és Szabó Zoltán! Elég a politikai tőke kovácsolásából! Nem az operatőröket kell fizetni, hogy a közösségi oldalon csak másokat hibáztassanak! Uraim nézzenek magukba és végre tegyenek a szentesiekért! Az éremnek mindig két oldala van!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egyhetes razzia indult az utakon, akár Szentesen és Csongrádon is megállíthatnak a rendőrök! 

cs3_szerk2

Óriási örömzenélésre készül Szentesen a Bohemian Betyars és a Parno Graszt

cs3_szerk2

Farkas Nikolett: sok támadás ér bennünket, de június 9-e után legfőbb szempont a lakosság problémáinak megoldása

cs3_szerk2

Civil Véradásra várnak Szentesen

cs3_szerk2

Új Digitális Közösségi Alkotóműhelyt adtak át a Pollákban és a Zsoldosban

cs3_szerk2

Szentes és Csongrád is fellélegezhet, érkezik a lehűlés és az eső

cs3_szerk2

Nyáron sem pihentek a szentesi táncosok

cs3_szerk2

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

Megkezdődött a 23. Lecsófesztivál Szentesen

cs3_szerk2