Szentes

Az ország legmenőbb médiatáborában segít szerkesztőséget építeni a szentesi metALCOM

Idén a metALCOM Zrt. szereli fel a DUE-médiatábor balatonkenesei lapszerkesztőségét az oktatási központjából származó tíz számítógéppel, amelyekhez a cég Office-csomagot és rendszergazdai felügyeletet is biztosít.

Július 6 és 14. között rendezik meg Balatonkenesén a DUE médiatábort, melyre azokat a fiatalokat várják, akik érdeklődnek a média, újságírás, rádiózás, televíziózás iránt. Magyarország legrégebben működő médiatáborába idén is utaznak szentesi diákok, akik a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum versenyén nyerték meg a jogot, hogy utazhassanak a Balatonra.

A metALCOM Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt. köszönhetően tíz laptop működik majd a lapszerkesztőségben. A társalgóban lesz felépítve a fénymásolóval és nyomtatóval is felszerelt lapszerkesztőség, ami a tábor központi munkaterülete: itt készülnek az újságokba és az online felületekre szánt cikkek, a műsorok forgatókönyvei, és minden más, ami számítógépen megoldandó feladat.

A cég honlapján olvasható közlemény szerint „miközben piacvezetőként nap, mint nap igyekszünk nem csak felkészülni, de válaszokat is találni a holnap kihívásaira – nem hagyhatjuk figyelmen kívül az utánunk következő generáció érdekeit és igényeit sem. A jövőbe látni ugyanis komoly felelősség, számunkra pedig fontos, hogy ne csak a jelenben tegyük jobbá a világot, de gondoljunk azokra is, akikhez – a munka elvégeztével – mi is hazatérünk, és akiknek az életét jobbá tehetjük. Ezért is vesszük ki a részünket a társadalmi felelősségvállalásból a környezetvédelem, az oktatás, a hagyományőrzés és a sport területein egyaránt.”

Borítókép: DUE- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Szabó Viktor