Vélemény

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

A beszámolók szerint nemcsak reményt adott a reményvesztettnek, hanem több betegséget, többek között merevedési problémákat is kezelt.

„Máskor is feltűnt már, mennyire nem értékalapú és következetes az úgynevezett ellenzéki viselkedés, csupán annyiból áll, hogy O1G. Gyűlölik a NER-t a korrupció miatt, hogy aztán lelkesen és boldogan leszavazzanak a legkorruptabb városvezetőkre és azokra a testületekre, ahova a pizzafutárnál is gyakrabban jár ki a rabszállító kocsi. Gyűlölik a NER-t az urizálás miatt, aztán leszavaznak arra a piperkőc ficsúrra, aki mintha csak Jakab Péter képzeletéből ugrott volna elő, hogy a kisembert frusztrálja a közpénzből összeügyeskedett gazdagságával. Gyűlölik a NER-t Orbán személyi kultusza miatt, miközben megépítik annak 1500 tonnás változatát Magyar Péternek, akit elég látni a gyógyuláshoz. A beszámolók szerint nemcsak reményt adott a reményvesztettnek, hanem több betegséget, többek között merevedési problémákat is kezelt pusztán azzal, hogy egy téren őt hallgatták és nézték.

Minden arra mutat tehát, hogy Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér. A szavazói pedig nem választópolgárok, hanem valláskárosult ügybuzgalmárok. Aka. birkák.

Feladatunk annyi van vele, hogy gondoskodjunk a kanapéról és a ropogtatni való pisztáciáról, miközben nézzük, hogy ábrándulnak ki belőle pont annyian, amennyi elég lesz a gyurcsányi minőségű üvegplafon fenntartásához. Mert Magyar Péter egész jó kondiban van, akár a következő 20 évben is lehet az ellenzéknek az a meg- és kikerülhetetlen vezetője, aki mögött össze kell fogni, de sosem szerez többséget. És erre a szerepre a szekta ereje kente fel. Tégláról téglára.”

Ambrózy Áron



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Szabó Viktor