Szentes

Szentesi Fidesz: Hagyják abba a szentesi iskolák lejáratását!

A Fidesz szentesi szervezete is megszólalt a Horváth Mihály Gimnázium és a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola lejáratása kapcsán. Felszólítják a baloldali pártokat és aktivistákat, valamint a város vezetését, hogy tartsák szem előtt a diákok érdekeit és tegyék félre politikai céljaikat ezen kritikus időszakban.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a párt közleményét:

A Szentesi Fidesz Sajtóközleménye

Felszólítjuk a baloldalt és a város vezetését, hogy az érettségiző gyerekek érdekében ne tüntessenek az érettségik ideje alatt!

A Szentesi Fidesz nyomatékosan felszólítja a baloldalt és a város vezetését, hogy tartsák tiszteletben az érettségiző diákok jogait és érdekeit, ne szervezzenek tüntetéseket az érettségi vizsgák időszakában. Az érettségi egy rendkívül fontos mérföldkő minden diák életében, és elengedhetetlen, hogy zavartalan körülmények között adhassanak számot tudásukról és felkészültségükről.

Az elmúlt időszakban tapasztalt hangulatkeltés a Horváth Mihály Gimnázium körül súlyosan megzavarhatja az érettségizők koncentrációját és teljesítményét, ezzel veszélyeztetve jövőjüket és továbbtanulási esélyeiket.

Továbbá, más településeken és iskolákban a diákok megkapják a szükséges támogatást, így a szentesi diákoknak is biztosítani kell a nyugodt felkészülés és vizsgázás lehetőségét. Mivel ezekkel a diákokkal kell versenyezniük a továbbtanulási helyekért és a jövőbeli karrierlehetőségekért, elengedhetetlen, hogy a szentesi diákoktól ne vegyék el a békés, támogató környezetet!

Kérjük, hogy a baloldali pártok és aktivisták, valamint a város vezetése tartsák szem előtt a diákok érdekeit és tegyék félre politikai céljaikat ezen kritikus időszakban.

Hagyják abba a szentesi iskolák lejáratását!

Felszólítjuk a baloldalt és Szentes vezetését, hogy hagyják abba a szentesi iskolák – HMG és a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola – lejáratását! Az iskolákban zajló átalakítások a diákok érdekeit szolgálják és szakmai alapokon nyugszanak. Kérjük a baloldalt, a város vezetését, hogy fejezzék be a felesleges riogatást és dezinformáció terjesztését és támogassák az oktatási rendszer fejlesztésére irányuló erőfeszítéseket. Gyermekeink jövője közös felelősségünk és együtt kell dolgoznunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk számukra.

Szentesi Fidesz
Szentes, 2024. június 22.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Szabó Viktor